• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

24.01.2024

13:34

"Od kad sam pročitala ovu tragediju od vesti, srce mi se kida": Nataša Bekvalac podržala Severinu u borbi za sina

ATAIMAGES/drustvene mreze

Estrada

"Od kad sam pročitala ovu tragediju od vesti, srce mi se kida": Nataša Bekvalac podržala Severinu u borbi za sina

Podeli vest

Na stranu Severine Vučković koja je juče ponovo izgubila starateljstvo nad sinom, nakon presude Vrhovnog suda u Zagrebu koje je dete dodelilo ocu Milanu Popoviću, sada je stala i Nataša Bekvalac.

Poznato je da Severina i Nataša gaje duboko prijateljstvo, a sada se Nataša oglasila i podržala koleginicu koja je doživela veliki poraz:

Foto: Masha Bandjur

 

 

- Od juče, kada sam pročitala ovu tragediju od vesti, srce mi se kida. Severini želim nadljudsku snagu da svoje dete zaštiti i vrati. Deci je mesto kraj majke - napisala je Nataša. 

Foto: Instagram printscreen

 

 

Naime, nakon što je Županijski sud u Splitu u avgustu 2021. doneo odluku da se starateljstvo nad maloletnim Aleksandrom podeli "na pola" između oca Milana Popovića i majke Severine Vučković, nova presuda Vrhovnog suda otkriva da Popović ponovo preuzima potpuno starateljstvo bez deljenja sa majkom Severinom. Kako se navodi, ova odluka stupa na snagu odmah, ne čekajući eventualnu žalbu Severine Vučković, stoji u izveštaju koji hrvatski portal "Nacional.hr" ima u posedu.

Foto: shutterstock/Informer

 

 

Iz presude se vidi da niko od veštaka u predmetu Popović-Vučkovića nije saslušan, već je sud bio u posedu pismenog nalaza i mišljenja veštaka. Tužilac na isto nije imao primedbi, dok je okrivljeni prigovorio nalazu i mišljenju, što je svakako uticalo na ishod ovog predmeta.

Sud je naveo da je na saslušanje pozvao veštake, kliničkog psihologa Ivanu Dijanić i Vladimira Grošića, specijalistu psihijatrije, ali oni nisu došli. Veštaci su svoj nedolazak obrazložili, kako stoji u dokumentima. Dijanić je kao razlog nedolaska naveo zdravstvene razloge, dok je Grošić rekao „da zbog trenutnog zdravstvenog stanja, koje je u vezi sa ovim slučajem, nije u mogućnosti da razgovara o kvalitetu, niti da aktivno učestvuje u procesu, zbog na oštećene kognitivne i intelektualne sposobnosti“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija