• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

27.01.2024

16:51

Brat Mine Kostić izgubio imovinu u požaru! Pevačica nakon drame sa dečkom, proživljava još jedan pakao

Printscreen You Tube

Estrada

Brat Mine Kostić izgubio imovinu u požaru! Pevačica nakon drame sa dečkom, proživljava još jedan pakao

Podeli vest

Pevačica Mina Kostić nedavno je prošla kroz težak period, nakon što je bivšeg partnera Nikolu prijavila policiji zbog uznemiravanja, a sada je zadesio još jedan problem.

Naime, u nedavnom požaru koji se desio u Bloku 70, kada je izgoreo Kineski tržni centar, veliku materijalnu štetu doživeo je i brat Mine Kostić koji je tu imao lokal.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Još jedan nemili događaj se desio skoro. Izgoreo je Kineski tržni centar u beogradskom Bloku 70, i to po drugi put. Svi znaju da imam rođenog brata koji je oženio Kineskinju. Svi su izgubili sve. Bogu hvala, živi su, zdravi su, ali je velika šteta - ispričala je pevačica za Grand.

Foto: Maša Banđur

 

Pevačica je priznala da je požar u kojem je njen brat izgubio imovinu, poprilično uticao i na nju:

- Zbog toga sam baš smorena. Niti mogu da jedem, niti sam raspoložena - dodala je Mina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija