• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir/M.B.

29.01.2024

13:11

Marina Tucaković i Džej zajedničku tajnu odneli u grob: Poznatom pevaču namestili zamku, pa ga uhvatili u krađi

Informer

Estrada

Marina Tucaković i Džej zajedničku tajnu odneli u grob: Poznatom pevaču namestili zamku, pa ga uhvatili u krađi

Podeli vest

Džej Ramadanovski i Marina Tucaković godinama su bili bliski prijatelji, a sa sobom u grob su odneli tajnu koja se tiče poznatog pevača.

Opšte je poznato da je za Džejovu karijeru zaslužna upravo Marina, kao što je i prikazano u filmu "Nedelja". Njih dvoje su se družili dugi niz godina, često su se viđali, a sa njima u ekipi bio je još jedan pevač, koji je, kako se kasnije ispostavilo, krao novac iz kuće Tucakovićeve.

Foto: ATAIMAGES

 

Ovu tajnu, posle mnogo godina, otkrio je njihov zajednički prijatelj sa Dorćola koji je bio svedok svih dešavanja, ali ni on nije želeo da otkriva identitet pevača, za kojeg kaže da je poznato estradno ime.

- Marina je uspela da napravi veliku zvezdu od Džeja početkom devedestih godina, i oni su u to vreme bili nerazdvojni. Zato je baš njemu napisala najveće folk hitove, jer ga je obožavala, kao i on nju. Tada se sa njima družio još jedan mladi pevač koji je nekoliko godina kasnije postao velika zvezda zbog Marininih tekstova. I baš kada je postao popularan i kada je počeo da pali i žari, Džej i Marina su shvatili da ih je on opljačkao - otkriva Džoni sa Dorćola koji se priseća celog tog perioda:

Foto: ATA Images

 

- Marina i Džeki su tada često pravili te spontane kućne žurke, okupljali su se često, a najviše kod nje i Fute. Marina je ubrzo shvatila da joj iz kuće nestaje novac. Nju "lova" nikad nije zanimala. Ostavljala je pare svuda po kući. Ispod pepeljare joj stoji 300 maraka, pored televizora 500 i tako svuda po kući su bile neke parice. A onda je shvatila da, tu gde ostavi novac posle žurke nestane! Rekla je Džeju da joj je nestao novac više puta, a on je počeo da se kune da nikada ništa nije uzeo iz njene kuće. Ona se šokirala što je on pomislio da sumnja na njega, jer je u njega imala beskrajno poverenje, pa mu je rekla da je sigurna da taj mladi pevač s kojim se druže krade od nje. Tada su se dogovorili da ga Džej pozove kod sebe u stan na druženje i da svuda po stanu ostavi po 100 ili 200 maraka. 

- Tako je i uradio. Odmah posle toga je otišao kod Marine i rekao da mu je "mali ćornuo" 200 maraka! Od tada tog pevača više nisu pozivali na svoje pijanke, a Marina je sa njim vrlo brzo prekinula saradnju. Završila mu je taj album što je radila, a kao za inat skoro sve pesme su mu postale hitovi. Baš su bili šokirani što je krao od njih, jer su znali da mu pare nisu bile potrebne, samo je bio alav na tuđe. Džej je obećao Marini da nikada neće odati tog pevača, jer je znao da će mu to uništiti posao i karijeru, pa više niko s njim ne bi hteo da sarađuje i da ga pusti u kuću. Eto tu tajnu su oboje odneli u grob, pa zato ni ja sada ne želim da kažem njegovo ime iz poštovanja prema njima. Zbog čega su oni rešili da ga zaštite, to ne znam, ali to samo govori koliko su oboje bili veliki ljudi - završava Džoni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija