• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs/I. P.

30.01.2024

11:31

"Devojke neće da se udaju, pa momci jure razvedene": Goga Sekulić priznala da je muškarci više muvaju od kad je postala majka

ATAIMAGES

Estrada

"Devojke neće da se udaju, pa momci jure razvedene": Goga Sekulić priznala da je muškarci više muvaju od kad je postala majka

Podeli vest

Pevačica Goga Sekulić pre nekoliko godina rastala se od supruga Uroša Domanovića s kojim ima sina Vasilija Andreja, a sada je priznala i da je od kada se porodila mnogo privlačnija muškarcima.

Goga je komentarisala kako muškarci sve više "jure" razvedene žene i majke jer su, navodno, s njima sigurni da one žele porodicu: 

Da li veruješ da sada kada sam postala majka, da mi se još više udvaraju. Dosta njih kažu da devojke neće da se udaju i rađaju, pa onda hajde ove razvedene - istakla je Goga.

Pevačica je prokomentarisala i čuveni skandal sa "Plejbojem", te je otkrila da je nedavno dobila ovaj spor na sudu, zbog fotografija u istoimenom časopisu.

Foto: printscreen/Instagram sekulicgoga

 

 

Ja to nikada neću zaboraviti, ostala sam bez glasa. Kada sam to videla, zamislite mene, iscepan džins, patike, punđa na glavi. Zove me jedan drug i kaže: "Gordana", a kad mi kažu Gordana, ja znam da nešto nije dobro. Ja sam otišla da vidim bilbord na Brankovom mostu, riba neka polugola i piše: "Goga Sekulić gola i opasnija od Cece". Šta je sad ovo? Otišla sam i kupila Plejboj, zvala sam prijatelja i kažem mu: "Šta da radim? Ubiće me tata". Išla sam sa roditeljima na suđenje, imala sam veštačenje. Na sudu sam dobila Plejboj, oni su tada izgubili licencu u Srbiji i Crnoj Gori. Tada su mediji pitali Željka Joksimovića da li je to Goga, a on je rekao da nije video, ali misli da se ja nikada tako ne bih slikala. Tada sam se i sa Karleušom zakačila, ona je rekla: "Ne, to nije Goga, ona je bolja riba od nje", rekla je pevačica. Tada je krenuo estradni rat između nas dve", rekla je Sekulićeva. 

Foto: printscreen/Instagram sekulicgoga

 

 

Podsetimo, Goga Sekulić se na estradi pojavila 2000. godine sa albumom „Ljubavnica“, do danas je snimila mnogo hitova, a u dijaspori važi za jednu od najtraženijih pevačica sa naših prostora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija