• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ S. K.

01.02.2024

15:37

Kija: Zaljubljena sam, ne razmišljam o udaji! Voditeljka iskreno o ljubavi, studiranju i budućim planovima

Informer

Estrada

Kija: Zaljubljena sam, ne razmišljam o udaji! Voditeljka iskreno o ljubavi, studiranju i budućim planovima

Podeli vest

Voditeljka Informer TV kaže da je osim novinarskog posla preokupirana i studiranjem prava i da joj to pričinjava veliko zadovoljstvo.

Zaljubljena sam, imam dečka, ali ne razmišljam o udaji, kaže Kija Kockar (34)! Voditeljka Informer televizije poslednjih godinu dana posvetila se poslu i studijama na Pravnom fakultetu, zbog čega je zapostavila ljubavni život, ali ipak smo saznali da je, kako kaže, već duže vreme ispunjena i na tom polju.

- Moj dečko nije javna ličnost, nema društvene mreže i ne eksponira se. Iz Srbije je, ali već dugo ne živi ovde. Nije u pitanju neki mlađi kolega, kako vole da me peckaju zbog fakulteta. Ranije sam se šalila da volim muškarce između 18 i 25 godina, ali nije tako. Put me je odveo na neku drugu stranu i moj partner je približno mojih godina. Stabilan je, lep i divan, i baš sam zaljubljena - kaže Kija i dodaje da još ne razmišlja o ponovnoj udaji:

Foto: Privatna arhiva

Kija Kockar

- Iskreno, ne znam da li bih ponovo stala na ludi kamen, ali verovatno hoću u nekom periodu života. Sada to nemam u planu. Želim prvo da završim neke stvari, pa ću tek onda razmišljati o tome. Mada, te stvari uvek dolaze prirodno. Nisam luda za udajom, pa i ako je bude bilo, volela bih nešto intimno. Radim u medijskoj kući i ne treba mi da se više piše o meni.

Kija kaže da je osim novinarskog posla preokupirana i studiranjem prava i da joj to pričinjava veliko zadovoljstvo.

- Fakultet sam upisala zbog sebe, čisto da probam. Prvo sam pomislila da je trebalo da upišem psihologiju jer sam mnogima bila rame za plakanje i tešila ih, ali se Pravni fakultet pokazao kao pun pogodak. Prvu desetku dobila sam iz Rimskog prava, a ubrzo i još jednu. Ako položim sve ispite u roku, eto mene na budžetu - kaže Kija i dodaje da je jela u menzi sa ostalim studentima kad je prvi put bila student, ali ne bi odbila poziv ni sad:

Foto: Privatna arhiva

Kija sa čuvenim advokatom Tomom Filom

- Drugarica me je pozvala da odemo u menzu, ali rekla sam da me zove kad bude pasulj. Prepoznaju me na fakultetu i studenti i profesori. Nekad priđu da se slikaju sa mnom ili da me pitaju nešto. Ponašaju se prema meni kao prema svakom normalnom studentu i ja se tako postavljam. Doneli su mi novu energiju, idem s njima na pivo posle faksa...

Kockareva kaže da u budućnosti sebe vidi daleko od Srbije.

- Volela bih da se odselim u Čikago, bar je to sad grad koji mi najviše odgovara, ali to se sigurno neće skoro desiti jer je to veliki korak. Biću dopisnik iz Amerike, ima dosta zanimljivosti tamo, a i Informer TV se gleda i na tom kontinetnu. Najteže će mi pasti da se se rastanem od fakulteta i sada mi je žao što ga ranije nisam upisala - zaključuje Kija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija