• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B./I.G.

01.02.2024

16:35

"To što je on uradio je namera, ovo što se meni desilo je nesreća!" Đorđe David žestoko uzvratio Rasti (VIDEO)

informer/printscreen

Estrada

"To što je on uradio je namera, ovo što se meni desilo je nesreća!" Đorđe David žestoko uzvratio Rasti (VIDEO)

Podeli vest

Roker Đorđe David, nedavno je bio učesnik saobraćajne nesreće u Makedoniji, u kojoj je život izgubila jedna osoba. Pevaču je neko vreme bio zabranjen izlazak iz te zemlje, a nakon povratka u Srbiju, održao je konferenciju za medije, na kojoj je govorio o nemilom događaju, ali se dotakao i repera, Stefana Đurića Raste.

Član muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Đorđe David, danas je ispred pripadnika sedme sile govorio o tragediji koja ga je zadesila u Severnoj Makedoniji, ali prokomentarisao je i poznatog repera Rastu, koji je pre nekoliko dana na svom Instagram profilu potkačio rokera svojom objavom.

Foto: Društvene mreže

 

Naime, nakon što je Rasta bio uhapšen zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci, Đorđe se oglasio za medije i prokomentarisao celokupnu situaciju. Bivši suprug Ane Nikolić nije želeo da prećuti kolegi zbog izjave, pa mu je sada uzvratio putem mreža:

- Deda, ja tebi želim samo pravdu. Za razliku od tebe, ja nikoga nikada nisam povredio, deda. Ali zapamti, uvek se sve vraća - napisao je Rasta, a potom izjavio saučešće porodici tragično preminule devojke.

Đorđe je sada odlučio da odgovori svom mladom kolegi muzičaru, te rekao:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Kada je Rasta u pitanju, ja moram da kažem da sam ja, kad je njegova karijera u pitanju, imao neko pogrešno mišljenje do pre dve godine, dok se nije desio jedan koncert u okviru nekog festivala, pa sam shvatio koliko je on ozbiljna zvezda za određenu populaciju. To što je napisao, nikoga nije povredilo. To su sad improvizacije na temu, ja ću samo reći, ovo što je on uradio je namera, a ovo što sam uradio ja, to je splet nesretnih okolnosti - rekao je roker.

Đorđe je istakao i da se susreo sa dosta negativnim komentarima:

- Dobijao sam i komentare da sam narkoman, pijanac, p*der, da sam dobio šta sam zaslužio i da mi tako treba. Teško se nosim sa tim i znam mnoge kolege koji su "otišli pod led" zbog velikog pritiska, koji sam i ja osetio tek sad kada mi se desio ovaj užas.

Šta je Đorđe sve rekao za Rastu možete pogledati u videu ispod. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija