• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

04.02.2024

17:22

Iznenada preminuo poznati pevač! Izgubio život u 37. godini

printscreen

Estrada

Iznenada preminuo poznati pevač! Izgubio život u 37. godini

Podeli vest

David Ricov preminuo je noćas u 37. godini života.

Pevač David Ricov rođen je u Zadru, 31. avgusta 1986. godine. Profesionalnu karijeru je započeo pevajući sa starijim kolegom Bepom Matešićem, dok je muzikom počeo da se bavi još od ranog detinjstva.

Foto: printscreen

 

Prve nastupe imao je sa 15 godina, kada je počeo da nastupa širom države, ali i u inostranstvu, piše "Večernji list".

Ricov je zajedno sa Matešićem snimio brojne numere, a zajedno su dobili i grb Zadra za promociju dalmatinske pesme. Prvu pesmu snimio je 2012. godine, pod nazivom "Di vitar ljubi maslinade".

Foto: printscreen

 

David je bio zaposlen u Narodnom muzeju u Zadru. Zakonitost njegovog zapošljavanja proveravala je policija, prema nalogu Državnog tužilaštva. Naime, Ricov je 2017.  godine zaposlen bez konkursa, preko ugovora o delu. Pevač je u vreme zapošljavanja u Narodnom muzeju još uvek bio konobar po struci. I upravo njemu je povereno vođenje kulturno-istorijskog spomenika iz 1243. godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija