• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

05.02.2024

10:45

Ceca konačno o duetu koji je najpre pevala s Mirom: "Majina ideja je bila da prepevamo pesmu"

Miloš Rafailović/Ataimages

Estrada

Ceca konačno o duetu koji je najpre pevala s Mirom: "Majina ideja je bila da prepevamo pesmu"

Podeli vest

Duet "Ne računaj na mene" koji su prvobitno otpevale Ceca i Mira Škorić, a koji je 30 godina kasnije Ražnatovićeva prepevala s Majom Berović, izazvao je haos u medijima. Ceca se najpre nije oglašavala, a medijski rat vodile su Mira i Maja, međutim, Ražnatovićeva je sada odlučila da prokomentariše.

Ceca je u emisiji "Premijera" objasnila kako je došlo do toga da sa drugom koleginicim prepeva hit koji je pre tri decenije snimila s Mirom:

Foto: ATAimages

 

 

- Na Majinu ideju smo ponovo snimili pesmu "Ne računaj na mene", koju sam prvobitno snimila sa Mirom Škorić, koja je gostovala na mom albumu. Ona je želela to da snimimo za potrebe Novogodišnjeg programa. Snimile smo to začas, s puno ljubavi... Publika je to odlično prihvatila. To me je mnogo usrećilo - rekla je Ceca u emisiji "Premijera".

Foto: Informer

 

 

Inače, Maja Berović je u odličnim je odnosima sa koleginicom Svetlanom Ražnatović, a ističe da ima razlike između Cecinog predstavljanja u javnosti i strane koju pokazuje privatno.

- Ceca je fantastična! Privatno je kao na sceni, kakva se i predstavlja... Zapravo, možda je čak i opuštenija privatno! Onako, jedna potpuno draga žena - rekla je Maja Berović na početku, pa prokomentarisala njihovu duetsku pesmu "Ne računaj na mene".

Foto: ATA Images

 

 

- Prezadovoljna sam! Vidi se iz priloženog... Publika govori sve. Već par vikenda izvodim numeru na nastupima, zaista sam baš, baš prezadovoljna - istakla je Berovićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija