• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

05.02.2024

10:35

"Kako te nije sramota da mi pominješ majku, monstrume!" Uroš Stanić i Ša u žestokom obračunu, reper udario nisko (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile, Miloš Rafailović

Rijaliti

"Kako te nije sramota da mi pominješ majku, monstrume!" Uroš Stanić i Ša u žestokom obračunu, reper udario nisko (VIDEO)

Podeli vest

Uroš Stanić i Ša ušli u žestoku raspravu, pa pale teške uvrede.

Učesnici rijaliti programa "Elita 7", Nenad Aleksić, poznatiji kao Ša i Uroš Stanić, poslednjih nekoliko dana ulaze u žestoke sukobe, a reper mu je sada uputio salvu uvreda, pa pomenuo i njegovu majku.

Foto: Printscreen You Tube

 

Sve je počelo nakon što je Uroš, tokom šetnje po dvorištu, prišao Nenadu koji je sedeo sa Urošem Rajačićem, a reper je odmah krenuo sa vređanjem:

- Ajde beži retarde od nas - vikao je Ša.

- Naravno da ću bežati od vas, ja sam šokiran kakav si ti monstrum - odgovorio je Stanić.

- Ti si najveća sramota - rekao je Rajačić Urošu.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Ti si najveći bolesnik, idi da te ka**ju, mrš pederu. To si na tvoju mamu povukao, da srčeš sp***u - nastavio je Aleksić sa vređanjem.

- Kako te nije sramota da spominješ moju majku? - uptao je Stanić.

Foto: Printscreen You Tube

 

- On je psihički nestabilna osoba, sam je pričao da je pio lekove za psihu - govorio je Ša

- Koja si ti ljiga, monstrume, da mi govoriš za mamu da se j***, monstrume - odgovorio je Uroš.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video snimku ispod:

Podsetimo, nedavno se oglasila i majka Uroša Stanića, te otkrila sve o njegovom odnosu sa ocem:

- Njegov otac je želeo da bude kao sva ostala deca, da priča o fudbalu, a ne one gluposti koje je on pravio. Naravno da ga kao otac voli, žrtvovao se za Uroša, ali on to nije znao da ceni. Nije da nije imao ljubav. Ja sam njemu svu ljubav davala. Moj sin ima srčani problem, išli smo na sve preglede, bio je mažen, ali je od jedanaeste godine promenio svoje ponašanje. Svaki roditelj želi dobro svom detetu. Njegov otac je protiv njegovih životnih stavova. Uroš je dete koje plane, ali i njegov otac ume. Znali su da se posvađaju, bilo je tu svega. Hiljadu puta je on oca izazivao. Obojica imaju kratak fitilj. Svet je surov, otac mu se borio, radio je, kuću je završio. Uroš ima stan u Beogradu, ja želim da popričam sa njim i da vidim šta on želi u životu. Ljudi su surovi, mi smo se držali po strani, a ja sam kao majka uz pomoć prijateljice odlučila da pošaljem Urošu poklone za praznike, kako bi video da nije sam - rekla je Tatjana, Uroševa majka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija