• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs/D. I.

07.02.2024

12:37

Aleksandra Mladenović srela bivšeg na rođendanu Žike Jakšića: Otkriveno sve o njenom susretu sa Isakom, a ovako je pričala o njemu

Aleksandar Jovanović Cile/ATAIMAGES

Estrada

Aleksandra Mladenović srela bivšeg na rođendanu Žike Jakšića: Otkriveno sve o njenom susretu sa Isakom, a ovako je pričala o njemu

Podeli vest

Aleksandra Mladenović sinoć se pojavila na rođendanu Žike Jakšića, a među zvanicama je bio i njen bivši dečko Isak Šabanović za kojeg ranije nije imala baš lepe reči. Sve oči su bile uprte u njih od trenutka kada su se našli na istom mestu.

Aleksandra i Isak rastali su se u lošoj atmosferi, a sada su se sreli prvi put od prekida veze:

Foto: ATA Images

 

- Aleksandra se na rođendanu pojavila u društvu svoje kume i koleginice Vanje Mijatović, a kada je ušla u salu doživela je šok. Iako je znala da će Isak biti tu, Aleksandra se ponašala najnormalnije. Otišla je na potpuno drugu stranu gde su je smestile hotese iz restorana, možda upravo da se ni slučajno ne bi našli jedno drugom u blizini. I Isak je nju primetio, ali nije prišao da se pozdravi sa bivšom devojkom. Nekoliko njegovih drugova mu je reklo da ode i da joj se javi, ali on to nije želeo, jer kako im je rekao, "odmah bi počele da se prave neke priče, a on to ne želi" - ispričao je izvor sa lica mesta.

Foto: ATA Images

 

 

Podsetimo, Aleksandra i Isak raskinuli su posle samo četiri meseca zabavljanja, a ona je tada izjavila da je to "njena najveća greška":

- Nema zle krvi među nama, stvarno. Prosto, ne želim nikakav kontakt sa njim. Od svih momaka sa kojim sam bila do sada, on je moja najveća greška. To slobodno mogu da kažem. Znam da će svi ovo sada preneti. On je moja najveća greška, zato što on zna o čemu ja pričam. Neće njega ovo što sam rekla sada iznenaditi. Nisam raspoložena da pričam o tom prethodnom iskustvu. Lično sam ja izgovorila da ne želim kontakt sa Isakom i stojim iza toga. Želim mu sve najbolje u životu, samo što dalje od mene. Ne želim da otvaram tu temu, verovatno shvatate da me je povredio, čim ovako govorim - zaključila je ranije Aleksandra za medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija