• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

07.02.2024

20:45

"Uvek sam mu ispunjavala sve želje, samu jednu nisam": Vendi otac branio da bude pevačica, ovim je morala da se bavi kako bi zaradila novac

ATAIMAGES

Estrada

"Uvek sam mu ispunjavala sve želje, samu jednu nisam": Vendi otac branio da bude pevačica, ovim je morala da se bavi kako bi zaradila novac

Podeli vest

Vendi je ispričala kako se na početku karijere usprotivila svom ocu koji joj nije dozvoljavao da bude pevačica.

Pevačica Vesna Vukelić Vendi iako je godinama prisutna ja javnoj sceni, svoj život je uspela vešto da sakrije od očiju javnosti. 

Vendi o svom ocu skoro nikada nije pričala, a sada je za medije otkrila da nije imala njegovu podršku na početku karijere, jer on nije hteo da mu se ćerka bavi pevanjem.

Foto: ATAIMAGES

 

- Bio je jako strog, kad se kaže za nekog ultrastrog, to već može da deluje malo kao patologija, ne, on je želeo da ima zapravo sina i to mu se nije ostvarilo. Čak je imao, recimo, žensku kucu ili tako nešto, on nikako da mu se desi da bilo šta muško ima pored sebe. Neostvarena želja mu je da ima sina i onda je on mene zapravo brifingovao kao nekog oficira - otkrila je Vesna.

Ona je prizanala da se prvo bavila modelingom kako bi skupila novac. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Svom ocu sam uvek ispunjavala želje, ali samo jednu nisam. Izričit je bio da ne budem pevačica. Ja sam mu rekla: "Ako ne budem pevačica, ja ću da umrem". Većina pevačica je uspelo zahvaljujući roditeljima. To se guralo, to se kupovalo, dodvoravalo, to su se familje zalagale da neko uspe. Bilo je aktiviranje i političkih šrafova. Mene je narod tražio, posle prvog mog pojavljivanja kod Minimaksa kada je kamerman držao zum na meni svi su se već u sledećoj pitali gde sam. Tako sam postala maskota emisije. Jedno vreme sam bila fotomodel da bih postala pevačica jer nisam imala finansije. Moj otac kad je čuo da treba da idem u emisiju odmah je rekao: "Ne možeš da ideš" - izjavila je ona u emisiji "Nije sve tako crno". 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija