• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

10.02.2024

09:41

Zvezda "Granda" se obrušila na Sašu Popovića: Napala ga jer je ispala, usledili brutalni komentari: Problem je što nisi pokazala gu*ove!

youtube printscreen/Zvezde Granda

Estrada

Zvezda "Granda" se obrušila na Sašu Popovića: Napala ga jer je ispala, usledili brutalni komentari: Problem je što nisi pokazala gu*ove!

Podeli vest

Pevačica poznata pod imenom Baš Slađa takmičila se u "Zvezdama Granda" i ubrzo je postala jedan od favorita. Međutim, ispala je u petom krugu takmičenja, a nikada nije krila da joj je ovo teško palo!

U prilog tome, govori i njen nedavni komentar na Instagram profilu "Zvezda Granda".

Naime, pitanje je glasilo: "Šta biste pitali Sašu Popovića da ga sretnete na ulici?“, našta je Slađa u komentarima napisala:

Foto: youtube printscreen/Zvezde Granda

 

- Da mi kaže zbog čega me je u baražu izbacio iz takmičenja pored svih 6 glasova i najboljih komentara koje sam imala od prvog do poslednjeg kruga dok sam bila u takmičenju. Bilo bi lepo znati razlog, mada verovatno ga nema pa ga zato i ne znam - odbrusila je pevačica.

Nakon toga usledili su odgovori na njen komentar, a mnogi smatraju da je presudan bio njen fizički izgled.

- "Zato što se nisi skinula polugola i zaplesala g**ovima.. Još uvek prolaze polugole, a oni koji znaju da pevaju ispadaju…“ - glasio je jedan od komentara.

Foto: youtube printscreen/Zvezde Granda

 

Ovim povodom pevačica se za medije oglasila, te istakla da se ne ljuti na čelnike produkcije, ali da i dalje misli da su sa njom načinili propust.

- Nisam kompetentna bilo šta da menjam. Cenim i poštujem prostor koji su mi dali, zahvaljujući Zvezdama Granda za mene su čuli ljudi širom sveta i stekla sam mnogo publike koja me voli i prati. Ja nisam ljuta na odluku Saše Popovića jer on je u tom poslu godinama i verovatno zna šta radi, samo bih volela da znam zbog čega sam izbačena jer ja mislim da i te kako vredim i da sa mnom može ozbiljan posao da se napravi. Na skoro svaku moju izvedbu su se divili i publika i cenjeni članovi žirija, nisam imala ni jedan loš komentar, čak i tako kao "debela pevačica" bila sam prihvaćena i voljena. I u suštini to i jeste moja pobeda - rekla je za 24sedam.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija