• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink TV/Informer.rs/D. I.

11.02.2024

19:27

"Sve se desilo rano ujutru, sećam se da mi je cigareta bila u ustima": Halid Bešlić o nesreći u kojoj je umalo izgubio oko

TV Pink printscreen

Estrada

"Sve se desilo rano ujutru, sećam se da mi je cigareta bila u ustima": Halid Bešlić o nesreći u kojoj je umalo izgubio oko

Podeli vest

Legendani pevač Halid Bešlić 2009. godine imao je strašnu saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobio teške povrede lica i desnog oka, a sada je govorio o tome kako je do ovoga došlo i koliko ga je to osvestilo.

On se na početku razgovora osvrnuo na saobraćajnu nezgodu i istakao da se njegov život od tog nemilog događaja drastično promenio.

Foto: ATA Images

 

 

- Nakon nesreće ja sam sebi produžio život. Od tada živim urednije, razmišljam... živeo sam 300 na sat! Prestao sam i da pijem! Neko popije tri piva i već je pijan, meni je bilo potrebno 30 piva da se napijem. Toga više nema! Uvek sam cenio život. Nisam ja izazvao neku užasnu saobraćaju, bukvalno sam stao na kočnicu i kako sam zakočio spustio sam se u kanal koji je pored, taj kanal mi je došao glave. Vozio sam 40 na sat. Eto, mogao sam iz takve situacije da nastradam. Sve se desilo ujutru, rano, oko pola 5. Bio sam malo umoran, sećam se da mi je cigareta bila u ustima i to je bila i zadnja koju sam zapalio, udario sam glavom i to je bilo to. Sve je to sudbina - rekao je Halid u emisiji "Premijera Vikend Specijal",  pa se osvrnuo na razne priče koje su se tada provalačile medijima:

Foto: Novak Đurović

 

 

- Meni je bitno da je znam šta je istina i ne zanima me šta ko kaže. Nisam napravio nekom drugom problem jer ne znam kako bi se sa tim izborio. Od tada ne vozim... tako sam odlučio. Vozi me ćerka, prijatelji...što se tiče vožnje ja sam s tim završio - zaključio je Halid.

Pevač je otkrio i da se posle nesreće drastično ugojio, ali da mu to ne smeta dok peva:

- Imam višak kilograma. To mi se ne dopada i to moram da kažem. Kada sam imao nesreću, prestao sam da pušim i naglo sam nabacio 20 i više kilograma! Bio sam u šoku! Ali to je bilo dobro za pevanje. Nikad bolje nisma pevao nego sada - rakao je kroz osmeh omiljeni bosanski pevač.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17