• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

15.02.2024

14:48

(VIDEO) Jovana Jeremić brutalno isprozivala Selmu Bajrami: "Pošto vidim da nije obrazovana, moram da joj objasnim neke stvari"

Informer

Estrada

(VIDEO) Jovana Jeremić brutalno isprozivala Selmu Bajrami: "Pošto vidim da nije obrazovana, moram da joj objasnim neke stvari"

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić gostovala je na televiziji Informer u "Info jutru" i tom prilikom se dotakla Selme Bajrami i skandala sa dvoglavim orlom.

Kraljica šera u emisiji je pričala o određenim kodeksima koje svaka javna ličnost treba da ima.

- To bi bilo isto kao da ja na Pinku vređam televiziju gde sam radila. Ja nikada neću izaći u javnost i reći neku ružnu reč, jer ja sam žena frajer. Postoji neki kodeks u životu - rekla je Jovana Jeremić, a onda se dotakla skandala Selme Bajrami koja je na jednom svom nastupu pokazivala rukama dvoglavog orla, koji je znak velike Albanije.

Foto: Masha Bandjur

 

- Onda je došla Selma Bajrami koja pokazuje dvoglavog orla koji širi krila i koji je znak velike Albanije. Ona je pokušala da se vadi i govorila da to nije ništa i kao i mi pokazujemo tri prsta. Selmi treba da se objasni, a pošto se vidi da nije obrazovana, ja ću da joj objasnim. Tri prsta ne znače da su Srbi klali Albance i Šiptare, to znači da si Srbin i nikoga ne vređa to. Orao koji je ona pokazala znači secesiju Kosova. To ne znači da si ti Albanac, to znači da ti hoćeš nezavisno Kosovo, u tome je i razlika. To što je uradila znači da ona priznaje nezavisno Kosovo. Jedna pevačica treba da peva šta god želi, ali nemoj da dira pitanje od državnog značaja - rekla je JJ u "Info jutru" na televiziji Informer.

 

 

Podsetimo, pevačica Selma Bajrami bila je redovan gost u srpskim emisijama i klubovima, ali je onda pokazala i da nam ne misli dobro jer je gostovala u jednoj maloj, šiptarskoj diskoteci gde je zavijala i pokazivala simbol Velike Albanije - dvoglavog orla.

Vesela Selma igrala je i pevala šiptarske hitove, a kako bi dobila što više bakšiša, počela je da maše rukama i pokazuje dvoglavog orla uz arlaukanje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak
Društvo

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak

Maturske večeri trebalo bi da budu smisao druženja i zabave, a sve češće se svode na brendiranu odeću i skupocene automobile, preteranun šminku i nakit. Generacija Z, svakodnevno nas baci u rebus materijalističkim prohtevima, a njihovi izazovi su sve veći zalogaj za roditelje koji žele da im ispune svaku želju, pa nas je tako jedna objava malo je reći, ostavila bez teksta.

28.04.2024

09:43

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija