• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

16.02.2024

08:48

Pada pomirenje?! Aleks Nikolić o odnosu sa Filipom Carem: "Kad smo u pitanju mi..."

ATAIMAGES/Aleksandar Jovanovic

Estrada

Pada pomirenje?! Aleks Nikolić o odnosu sa Filipom Carem: "Kad smo u pitanju mi..."

Podeli vest

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Aleks Nikolić zatrudnela je nakon izlaska iz "Zadruge 6" sa Filipom Carem, ali nisu uspeli da sačuvaju svoju romansu.

Aleks i Car su više puta raskidali i mirili se, a Nikolićeva, koja je u osmom mesecu trudnoće, otkrila je u kakvom je trenutno odnosu sa Filipom.

- U odličnom smo odnosu, dogovaramo se oko svega i zaista nemamo nikakvih problema - istakla je Aleksandra.

Foto: ATA Images

 

Aleksandra je otkrila i da li postoji mogućnost da se pomiri sa Filipom.

- "Nikad ne reci nikad kad smo u pitanju ti i ja" - našalila se Aleksandra.

Podsetimo, pobednica "Zadruge" je nedavno otkrila sa kakvim se zdravstvenim problemom bori.

- Zamolila bih ljude koji me podržavaju da mi ne šalju apsolutno ništa vezano za neke druge osobe iz sveta rijalitija jer me zaista ništa ne zanima. Kao što znate na Tiktoku više nisam, odmaram se od svega. Zbog stresnog života i prevelikog pritiska javnosti nažalost dobila sam hipotireozu i terapiju koju ću verovatno jako dugo piti - saopštila je Nikolićeva i dodala:

- Tako da me zaista ništa od toga ne interesuje. Isključivo lepe stvari dolaze u obzir. Čuvajte sebe i volite sebe i svoje zdravlje stavite na prvo mesto.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija