• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. Ilić

17.02.2024

14:00

"Zabraniću da se snima film o meni kad umrem, mogu da ga naprave samo dok sam živa": Lepa Lukić izričita, otkrila zbog čega je donela ovakvu odluku (VIDEO)

Tanja Andric

Estrada

"Zabraniću da se snima film o meni kad umrem, mogu da ga naprave samo dok sam živa": Lepa Lukić izričita, otkrila zbog čega je donela ovakvu odluku (VIDEO)

Podeli vest

Lepa želi da gleda film o sebi, tvrdi da su joj nudili da naprave projekat o njoj i da je došlo do određenih problema

Legenda narodne muzike, Lepa Lukić odlikovana je ordenom predsednika Aleksandra Vučića kao zaslužni pojedinac, ali pevačica nije stigla da primi priznanje jer je bila na putu. Ovim povodom Lepa je bila gost Informera, gde je govorila o razlozima zbog kojih je izostala, ali i zbog čega je zabranila da se film o njenom životu snima posle njene smrti. 

Foto: Tanja Andric

 

 

Lepa, koja je pored Zorice Brunclik, Mirka Kodića i Aleksandre Kovač odlikovana, nije stigla da primi orden juče u zgradi Predsedništva na Dan državnosti. Ona je sada za Informer.rs objasnila zbog čega nije stigla na ovu dodelu, a potom se dotakla i opšteg trenda snimanja filmova o pevačima:

- Primiću orden, čekaju momenat da to bude javno. Oni su mene zvali u sredu, ja sam izlazila iz aviona tada, to je bilo u 13 časova. Rekla sam da sam u romingu, a oni su mi rekli da ne prekidam i da me zovu iz predsedništva da mi saopšte lepe vesti. Pitala sam kad je to, a oni su mi rekli da je to sutradan u 17 časova. Nisam mogla da stignem, te večeri sam imala nastup koji je zakazan pre mesec dana - kazala je Lepa koja je veoma aktivna i često nastupa.

Zbog čestih nastupa, Lepa nije stigla da se odazove pozivu Dragane Mirković da večeras nastupi kod nje na kocertu, iako ju je folk diva odavno pozvala:

- Ona je fantastična pevačica i dobra je kao čovek. Ja sam joj potvrdila onda kada je prvi put zakazala. Međutim, ovoga puta ne mogu jer je pomerila i ja sam zakazala nešto drugo. I ona je trebalo da dođe kod mene, ali je negde nastupala pa nije mogla.

Foto: ATA Images

 

 

Opšti trend snimanja filmova o pevačima nije zaobišao ni Lepu koja tvrdi da su joj nudili da naprave ostvarenje i o njoj, ali je falilo novca:

- Nudili su mi, nisu mogli da pokriju troškove, a ja nemam veze s tim. Ja ću zabraniti da se snima film o meni kada ja odem s ovog sveta. Dok sam živa mogu da rade šta hoće. Ja kad zažmurim baš me briga da neko snima film o meni. Meni je sada bitno, imam ja šta da kažem, posle mene ne interesuje. Ne bolujem od toga da budem veličina kad me ne bude bilo. Normalno je da me se sećaju, ali šta da snimaju kad dodaju kad ja nešto ne kažem, ko zna šta će da snime - kaže pevačica i tvrdi da su joj dali "odrešene ruke" da odebare glumicu koja bi nju odglumila:

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

 

- Nudili su mi da ja odaberem ko će me glumiti, ali pošto do toga nije došlo, nisam odabrala.

Legendarna pevačica mnogo pati za kolegama koji su preminuli, a s kojima je bila bliska poput Merime Njegomir, Zorana Kalezića, Šabana Šaulića kojem je danas godišnjica smrti. Lepa kaže da je zbog takvih tragedija, posebno zbog one koju je doživela Silvana Armenulić, prestala da vozi:

- Od kad je Silvana poginula 1976. godine, ja ne vozim. Tada sam prestala da vozim. Od nje i mene su pravili rivalke i ja sam se plašila da se meni nešto ne desi. Kad mi naiđe kamion u susret, ja odmah vičem:"Drži volan". I tada sam donela odluku da više ne vozim, neću da izazivam sudbinu. Mene je Bog spasio, ja sam trebala tada biti na istom koncertu, a prvi put u karijeri sam se uspavala. Sve obavljam taksijem - kazala je Lepa. 

Šta je još izjavila Lepa Lukić još za Informer.rs, pogledajte u videu ispod: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija