• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć./A.S.

17.02.2024

22:04

"Volela bih da nas Breskvica predstavlja!" Milica Zavetnica javno podržala mladu pevačicu, oduševljena pesmom: "Navijam punim srcem za nju!" (VIDEO)

ATAIMAGES

Estrada

"Volela bih da nas Breskvica predstavlja!" Milica Zavetnica javno podržala mladu pevačicu, oduševljena pesmom: "Navijam punim srcem za nju!" (VIDEO)

Podeli vest

Milica je javno podržala Breskvicu, rekavši da je oduševljena njenom pesmom, jer je to ono što se na "Evroviziji" još nije čulo.

Predsednica Srpske stranke Zavetnici, Milica Đurđević Stamenkovski, večeras se pojavila na koncertu Dragane Mirković.

Milica je rekla da poznaje ceo Draganin repertoar i da je odrasla uz njene pesme. Pored toga, ona je istakla da je došla da pruži podršku pevačici zbog njenog humanog gesta. 

Foto: Inofrmer/Pedja Milosavljević

 

- Volim sve Draganine pesme od "Milo moje što te nema", do "Kaži mi sunce moje". Mislim da ne postoji Draganina pesma koju ne znam. Sigurna sam da će večeras provod biti zagarantovan. Pre svega sam došla večeras zato što volim Draganu i slušam je od detinjstva. Mi smo svi odrastali uz njene pesme. Večeras sam ovde i posebnim povodom, a to je da dam doprinos njenom humanitarnom radu i odluci da sredstva od koncerata donira humanitarnoj organizaciji "Srbi za Srbe". Mislim da je to pravi primer kako javne lilčnosti utiču na kreiranje svesti i kako svima nama šalju poruku da sve ono što radimo ostavlja dovoljno prostora da podelimo sa onima kojima je pomoć neophodna - rekla je Milica. 

Milica je zatim progovorila o Breskvici koja se na takmičenje "Pesma za Evroviziju" prijavila sa pesmom "Gnezdo orlovo", a koja je naišla na niz negativnih komentara. 

Foto: YouTube prntscreen/AmigShow

 

- Navijam punim srcem za Breskvicu i volela bih da nas predstavlja bez obzira na standarde koji tamo postoje, mi smo tu da menjamo standarde. Pobedili smo kada nas je Marija predstavljala i hajde da opet pokažemo da jedna zemlja koja nastupa na svom jeziku može da donese nešto novo i da zapravo taj festival bude festival različitosti, a ne nekih univerzalnih standarda gde se unapred zna pobednik. Mislim da politiku treba ostaviti po strani kada je u pitanju "Evrovizija". Verujem da će nas Breskvica na pravi način predstavljati, mislim da ona peva o lepim motivima, povratku, slobodi, veri i peva o onome što je uzvišeno kod nas - završila je Milica. 

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija