• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

18.02.2024

14:08

Popović o pravom razlogu sukoba Cece i Milija! Ražnatovićka i Milić se ponovo svađali: "Neće više otpevati nijednu moju pesmu!"

infomrer

Estrada

Popović o pravom razlogu sukoba Cece i Milija! Ražnatovićka i Milić se ponovo svađali: "Neće više otpevati nijednu moju pesmu!"

Podeli vest

Kreativni direktor "Granda" obelodanio zbog čega kopozitor ne podnosi pevačicu

Svetlana Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili neprestano su u klinču u "Zvezdama Granda", a najnoviji razlog njihovog animoziteta otkrio je Saša Popović. 

Foto: Youtube printscreeen

 

Pevačica i kompozitor su sinoć u emisiji imali novu epizodu rasprave tokom koje su "pale" teške reči, a sve je počelo od ocenjivanja kandidata. Mili je imao žestoku zamerku na Cecinu takmičarku i nije želeo da joj da šest glasova što je nju iznerviralo:

- Pošto smo onima dali šest glasova, ajde da iskasapimo svako buduće dete! Tvoje slušanje falša i agresivnog pevanja nema veze sa muzikom. To ti je Bosanac sto puta rekao - vikala je Svetlana, a Popović je zahtevao da ugase Milijev mikrofon kako bi ona mogla do kraja da kaže šta želi.

Foto: Youtube printscreeen

 

 

- To je jedino što znaš da kažeš kad nemaš argumenata - pobunio se Mili, a Ceca mu ni tad nije ostala dužna.

- Argument ćeš dobiti iste sekunde! Ućuti bre! Prekini čoveče da me prekidaš, da li si čuo za parlamentarno ponašanje u komunikaciji? Tvoje mišljenje nema veze sa životom. Milice, bila si odlična i jesi zaslužila šest glasova, a njemu na dušu. Ne mogu sa njim da se raspravljam jer ovaj glas je jako skup, vredi i neko ga voli - rekla je Ceca.

Foto: Youtube printscreeen

 

 

Ipak, ni tu nije bio kraj njihovoj raspravi, ali se Saša Popović umešao i otkrio šta je glavni problem između Cece i Milija.

- Svetlana, ti nećeš više da uzmeš pesmu od njega i on te stalno bojkotuje, tu je glavni problem - konstatovao je Sale, što se Miliju nije dopalo.

- Popoviću, to si rekao deset puta. Ceca peva sto mojih pesama i neće više otpevati nijednu jer je to moja odluka, a njena kakva god da je, slaže se. Za moje pesme se ja pitam i niko osim mene. Ako ja odlučim da dam nekome pesmu okej, ako hoće da uzme hoće, ako neće, ajde ćao - rekao je Mili, a Ceca se sve vreme smejala.

- Ceca peva sto mojih pesama, uopšte nema smisla da radimo više zajedno. Zašto to potenciraš Saša?- kazao je Mili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Srbija