• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A. P.

18.02.2024

15:05

Koja ste odevna kombinacija Dragane Mirković? Odaberite omiljenu kreaciju s koncerata folk dive u Beogradu i saznajte svoj tip ličnosti (ANKETA)

Informer

Estrada

Koja ste odevna kombinacija Dragane Mirković? Odaberite omiljenu kreaciju s koncerata folk dive u Beogradu i saznajte svoj tip ličnosti (ANKETA)

Podeli vest

Glasajte za omiljenu toaletu legendarne folk pevačice

Folk zvezda Dragana Mirković održala je dva spektakularna koncerta 16. i 17. februara, a posebnu pažnju privukle su njene odevne kombinacije. Pevačica je pokazala lakovane crne kombinezone, haljine i još mnogo toga, a na vama je da odaberete onu koja vam se najviše dopada, pa možda saznate i kakva ste ličnost.

1. Crna, kožna haljina s crvenim rukavima

Foto: Foto: Damir Dervišagić

 

 

Ukoliko je ovo vaš izbor i za ovu toaletu možete reći: "Ovo sam definitivno ja", za vas se svakako može reći da ste introverna ličnost s povremenim izletima u ekstrovertnost. Ne volite previše pažnje i pristajete na gužvu i opterećenje samo u retkim trenucima kada to vama odgovara. A kada odlučite da "stupite na scenu" svi gledaju samo u vas s oduševljenjem. Znaju da ih čeka spektakl, ali i haos.

2. Žuta, lakovana haljina s pojasom

Foto: Foto: Damir Dervišagić

 

 

Vi ste nežna osoba, koju je naizgled lako voleti. Međutim, vaš temperamenet je eksplozivan i začas se možete pretvoriti u plačljivu i razdražljivu osobu. Važno je da sve bude po vašoj volji i da bi tako bilo uvek, spremni ste da budete fini i da se umiljavate. Smatrate da ste zaslužili da vam u životu sve bude bajkovito, a ako to nije od dražesne Bele iz crtaća "Lepotica i Zver", pretvarate se upravo u zver.

3. Plavi komplet s plaštom

Foto: Foto: Damir Dervišagić

 

 

Odabirom ove odevne kombinacije vi ste se klasifikovali u grupu ljudi koji su sami svoji superheroji. Volite da rešavate i tuđe i svoje probleme, a ponekad budete i naporni zbog svoje želje da svima budete od pomoći. Vaš svet i razmišljanje o životu se temelji na tome da je svaki problem rešiv i da vi sve možete i umete. Ipak, kada neko pokuša da vam "sruši sneška" i ubeđuje vas da niste svemogući, taj neko više nikada neće postojati za vas i nećete mu pružati svoje "usluge" superheroja. 

4. Crveni kombinezon s crnim plaštom

Foto: Foto: Damir Dervišagić

 

 

Vaš odabir ove kombinacije vas svrstava u onu grupu ljudi koji vole da se raduju, da uveseljavaju druge, ali kada nisu raspoloženi žele da neko i njima ulepša život. Volite svoje prijatelje, druženje i dobar provod, ali ste uglavnom osoba koje se prijatelji nikada ne sete kada je to vama potrebno. Zbog toga umete da se povučete u sebe i često vas obuzimaju crne misli. Kad je lepo vama, lepo je drugima, a kada je vama loše, teško je samo vama. Što bi se reklo, dobri ste za druge, ali ne i za sebe.

5. Crna lakovana haljina s pojasom

Foto: ATA Images

 

 

Vi ste senzualna osoba i sa vama svi znaju na čemu su. Ne volite nikoga i svakome nađete manu, niste druželjubivi i isključivo vi morate biti u centru pažnje. A ako to i niste drugima, nema veze jer sebi ste prvi i jedini. Vi ste najbolji, jadinstveni i sebi dovoljni. Ko vas tako ne doživljava i ne postoji. 

Glasajte za omiljenu kombinaciju Dragane Mirković

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija