• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs/D. I.

20.02.2024

12:45

Dea smršala 30 kilograma zahvaljujući trojici doktora! Voditeljka sve promenila nakon teške saobraćajke

Miloš Rafailović

Estrada

Dea smršala 30 kilograma zahvaljujući trojici doktora! Voditeljka sve promenila nakon teške saobraćajke

Podeli vest

Đurđevićeva jedva preživela, naglo se ugojila i sada podelila dijetu koja ju je učinila nikad lepšom

Poznato televizijsko lice, Dea Đurđević, pre četiri godine doživela je strašnu saobraćajnu nezgodu u kojoj je umalo ostala bez ruke. Nakon dugog oporavka, Dea se i naglo ugojila, a sada je uspela svoju kilažu da smanji za čak 30 kilograma. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

Poznata voditeljka opisala je na koji način je svoj izgled dovela do savršenstva:

- Merila sam se sve dok nisam izgubila 30 kilograma, a onda sam prestala! Ne znam da li sam posle toga još smršala ili nabacila neki kilogram, važno mi je samo da ponovo mogu da zakopčam farmerke. Sada konačno opet nosim malu veličinu i zadovoljna sam - rekla je Dea tada za Hit i objasnila je tom prilikom na koji način održava liniju.

- Trudim se da unosim ograničenu količinu hrane i da ne jedem masno. Veoma je teško da čovek sam sebe kontroliše, ali mi to uglavnom uspeva! Takođe, već neko vreme ne večeram, a ako mi se desi da ipak pojedem nešto uveče, biram da to bude salata.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

Trojica lekara su joj napravila specijalni jelovnik

- Trojica doktora napravila su mi specijalni jelovnik, koga sam se pridržavala godinu i po dana. Posle saobraćajke sam se naglo ugojila, a kada sam počela a zdravo da se hranim, krenuli su i kilogrami da se tope i ja sam se osećala sve bolje - rekla je Dea tada i otkrila kako je izgledao njen režim ishrane.

- Za doručak sam uzimala dvopek, sir ili jaja i sezonsku salatu. Ručak mi se sastojao od kuvanog jela i ribe, a večerala sam grilovano meso. Za užinu sam obično jela jabuku. Sada sam proširila meni, pa unosim i neke druge namirnice, samo se trudim da ne preteram.

Ovo je jela Dea Đurđević

Doručak: Ovsena kaša

Ručak: Meso i salata

Večera: Bez večere

TRIK SAVET: Unositi dnevno najmanje dva litra vode, tako se telo najbolje hidrira.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija