• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

26.02.2024

18:24

Kat Dosa spremila golotinju za PZE! Za Informer otkrila prirodu odnosa sa Cobijem, a evo šta kaže o Breskvici i Karleuši (VIDEO)

Miloš Rafailović, Aleksandar Jovanović Cile,Milos Miletić

Estrada

Kat Dosa spremila golotinju za PZE! Za Informer otkrila prirodu odnosa sa Cobijem, a evo šta kaže o Breskvici i Karleuši (VIDEO)

Podeli vest

Mlada pevačica je u intervjuu za Informer otkrila kako teku pripreme za predstojeću "Pesmu za Evroviziju", stala na put govorkanjima da između nje i Cobija postoji nešto više od prijateljstva, a pomenula je i muzičku zvezdu Jelenu Karleušu.

Katarina Kardozo, poznatija kao Kat Dosa, ove je godine u trci za srpskog predstavnika na "Evroviziji", a njena pesma "Tajni začin" privukla je ogromnu pažnju publike. 

Dvadesetdvogodišnja pevačica bila je gošća Informera, svega dva dana pred nastup na sceni Javnog servisa, a tom prilikom dotakla se brojnih estradnih tema.

Na samom početku, Kat je otkrila kako teku pripreme za "PZE".

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Spremam se svakodnevno, a nastupam druge polufinalne večeri. Imam tremu i osećaj mučnine, ali biće to sve u redu. Bojim se jedino da ne krenem da falširam, što bi bilo užasno. No, nadam se da neću. Dosad nisam imala taj problem, ali sa tremom se nikada ne zna, možda se pojavi knedla - kaže ona i poručuje da priprema spektakl na bini Javnog servisa:

- Na sceni od mene možete da očekujete karneval iz 1920. godine, a moj "tajni začin" je autentičnost i kreativnost. Malo ću pokazati i kože, u jednom trenutku i malo više.

Pitali smo je i ko se njoj najviše dopada od ovogodišnjih učesnika, ali i ranijih predstavnika Srbije.

- Uspela sam da vidim neke nastupe na probama i ima toliko različitih izvođača i dobre muzike. Svi su drugačiji. Najviše mi se dopada Keni nije mrtav i njegova pesma "Dijamanti", a kao mala sam volela Milana Stankovića i njegovu pesmu "Ovo je Balkan".

Veliku pažnju javnosti privukla je kompozicija Anđele Ignjatović Breskvice, "Gnezdo orlovo", a bivša devojka Mihajla Veruovića Vojaža našla se na udaru albanskih ekstremista, te hrvatskih medija.

Foto: ATAIMAGES

 

- Breskvičina pesma mi je super. Ona je toliko lepa, simpatična i talentovana devojka. Mislim da će nastupom da "pokida". Nisam ispratila napade na nju - priča mlada muzičarka za Informer.

Kat Dosa se u javnosti pojavila kao izvođač studija "Basiviti digital", a njenu numeru za festival potpisuju Slobodan Veljković Cobi i Bojana Vunturišević. U medijima ova saradnja privukla je veliku pažnju, a pojavile su se i spekulacije da između nje i producenta postoji nešto više od prijateljstva.

- Sa "Basivitijem" radim od 2020. godine. Za njih izdajem i sa njima stvaram muziku. Što se dueta sa Cobijem tiče, ko zna, ali u "šemi" nismo! Prema njemu i Bojani Vunturišević osećam mnogo ljubavi i poštovanja.

Foto: ATAIMAGES

 

Naposletku, Kat Dosa je istakla da od domaćih izvođača najviše ceni rad muzičke zvezde Jelene Karleuše.

- Neko ko je meni još odmalena zanimljiv jeste Jelena Karleuša. Volim njenu muzika i sjajan je performer. Ispratila sam "Alfu" i "Omegu" i jako su mi se svideli. Pogotovo spot za pesmu "Karli bič". Veliko poštovanje osećam prema njoj - zaključuje Kat Dosa za Informer.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija