• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/I.G./M.D.

26.02.2024

21:22

"Kupiću brod" Mirza Selimović pomenuo finansije, a odlukom o ženidbi šokirao (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Kupiću brod" Mirza Selimović pomenuo finansije, a odlukom o ženidbi šokirao (VIDEO)

Podeli vest

Nekadašnji pobednik "Zvezda Granda" na promociji novog albuma progovorio je o karijeri, ljubavi, ali i porodici.

Mirza Selimović večeras proslavlja izlazak četvrtog albuma, a tom prilikom pevač je okupio mnogobrojne kolege. Pobednik "Zvezda Granda" ne krije da je na ovom projektu dugo i temeljno radio, te je odlučio da to i valjano obeleži.

Na samom početku razgovora sa okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bio i Informer, Selimović je otkrio da uskoro planira koncert u srpskoj prestonici, ali i ko od kolega mu pomaže pri odabiru pesama.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Večeras proslavljam deset godina karijere, a jubilej ćemo obeležiti koncertom u Beogradu. Kada odlučujem šta ću snimiti puštam pesme mojim kolegama, Dženanu, Milici Todorović... Drago mi je što me svi podržavaju. Dobar sam sa svima. Teško je ne biti sa mnom u dobrim odnosima, ako neko to uspe - taj je lud. Nikoga nisam gledao sa prezirom, niti bio ljubomoran. U dobrim sam odnosima sa svima, iako je bilo nesuglasica sa kolegama i saradnicima.

Kako je iz takmičenja izašao kao prvi, Mirza kaže da je bio svestan da je tek tada krenula borba, a da je "normalan" ostao zahvaljujući roditeljima.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Ja sam pobedio u "Zvezdama Granda", ali sam znao da prava borba dolazi kasnije. Imao sam sreću da sretnem prave ljude i okružim se dobrom energijom. Prave pesme su se dešavale u najboljim momentima. Svi moji hitovi su se dogodili slučajno. Nikada nisam ništa forsirao. Treba ostati svoj, a to je najteže. Ja imam dobro vaspitanje, pa mi i nije bio veliki problem. 

Na konstataciju medija da je mlad, a već situiran, te na pitanje šta će sada, nakon što je kupio stan, snimio album, otpevao velike hitove, folker ističe:

- Kupiću brod (smeh). Mene materijalne stvari ne zanimaju, ali sam se našalio sa prijateljima da ću kupiti brod. Zaljubljen sam, sve je kako treba, šta drugo da kažem. Okružen sam dobrim ljudima i kolegama. Ne znam šta više da poželim. Što se tiče svadbe, ukoliko je teško organizovati venčanje kao što je bio rad na ovoj promociji - nikada se neću ženiti. 

Na mrežama se pojavila informacija da je izvesna devojka iz Bosne i Hercegovine prebrodila tešku bolest zahvaljujući glasu talentovanog izvođača, a on se  sada i na to osvrnup-

- Čuo sam za to. Dobijao sam dosta poruka, mnogi su bili bolesni, mnogima sam i pomagao, ali nikada o tome nisam pričao. Drago mi je, jer je to suština ovog posla. Muzika budi najlepše u ljudima. Lepo je čuti takve vesti. 

Intervju Mirze Selimovića pogledajte u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija