• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B./Grand

27.02.2024

16:53

"Takmičari treba najmanje da vode računa o stajlingu!" Keba saglasan sa Anom Bekutom, pa kandidatima dao jedan savet

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Takmičari treba najmanje da vode računa o stajlingu!" Keba saglasan sa Anom Bekutom, pa kandidatima dao jedan savet

Podeli vest

Keba je novi član žirija "Zvezde Granda", gde zamenjuje svoju koleginicu Anu Bekutu, koja je u više navrata imala oštre komentare kada je stajling u pitanju, a sada je folker otkrio i kakav je njegov stav kada je reč vizuelnom momentu kod mladih pevača.

Poznati talent šou "Zvezde Granda" nastavlja sa snimanjem, posle duže vremenske pauze. Osim Ane Sević, koja je zamenila dosadašnju voditeljku Sanju Kužet, u ovom televizijskom formatu gledaćemo i Dragana Kojića, poznatijeg kao Keba, koji je zauzeo stolicu Ane Bekute.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Keba je otkrio da li je saglasan sa koleginicom Anom Bekutom kada su u pitanju stajlinzi takmičarki, budući da ih je pevačica mnogo puta kritikovala:

- Ne znam, u ovoj emisiji koja je emitovana sam rekao da nemam nameru da komentarišem stajling. Rekao sam svim takmičarima, bilo da je muško ili žensko, da su najvažniji srce i glas, a na trećem mestu je mozak - poručio je novi član žrija „Zvezda Granda“, a potom učesnicima takmičenja dao jedan savet:

Foto: Foto: Informer

 

- Moj savet je da najmanje vode računa o stajlingu. Tek kad dođu negde pred kraj takmičenja, u finale, bar po mom mišljenju, treba tad da im se dodeli jedan stručni tim koji će da ih savetuje. Inače, ovako ako im budemo pričali svi o stajlingu onda im se odvlači pažnja. Mislim ja tako ramišljam - rekao je Kojić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija