• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

28.02.2024

20:01

"Dugovao sam 160 hiljada evra!" Boban Rajović iskreno o počecima karijere, pa se prisetio saradnje sa Marinom Tucaković

ATAIMAGES

Estrada

"Dugovao sam 160 hiljada evra!" Boban Rajović iskreno o počecima karijere, pa se prisetio saradnje sa Marinom Tucaković

Podeli vest

Boban Rajović je široj javnosti postao poznat nakon objavljivanja pesme "Usne boje vina", koju je radila legendarna Marina Tucaković. Pevač se sada prisetio njegovog susreta sa ženom koja je napisala veliki broj hitova za najveće regionalne zvezde, te otkrio da je bio u dugovima do guše u trenutku snimanja numere koja ga je proslavila.

Poznati folker Boban Rajović je otkrio da je u momentu kada je prvi put video tekst za pesmu "Usne boje vina", bio jako skeptičan i nije verovao da može postati hit, ali ga je Marina ubedila da ipak snimi i tako je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom.

Foto: Novak Đurović

 

- Sećam se, ja sam pevao u Švajcarskoj i tada me je Željko Samardžić sreo na aerodromu. Kaže on meni da je čuo pesmu "Provokacija", jer se svuda pušta i savetuje me da moram da zovem "mamu", kako smo svi zvali Marinu Tucaković. Čim sam sleteo u Beograd, ja zovem Romarija, koji je tada sarađivao s Marinom, da mi on uradi melodiju. Rekao sam mu, odlično se sećam, ovako: "Romario, ako mi uradiš hit, možeš da mi promeniš život." On me zove posle dva, tri meseca i kaže: "Menjam ti život." Nisam verovao u to, ali sam odmah prvim letom došao u Beograd i pravo kod njega. Čim sam čuo melodiju za "Usne boje vina", ja sam izvadio CD iz plejera i stavio ga u džep, znao sam da je to hit. Onda sam čekao Marinu da napiše tekst, jedno tri meseca - rekao je Boban za Kurir, pa nastavio:

Foto: Novak Đurović

 

- Više sam bio i nestrpljiv i zovem je jedan dan, a ona kaže: "Pa imam ja to već, fale mi još dve-tri rečenice. Ajde, dođi." I ja dođem, ona pusti melodiju i peva: "Hej, ljepotice, glavu gore, gledaj pravo, u oblake, u šimšire, ne gledaj u mene samo." Kad je rekla šimširi, ja pojma nemam ni šta su šimširi, iskren sam. Pa onda dalje peva: "Otrovna je moja loza, uvenućeš ko mimoza." Uh, bokte, ja sam tada bio malo skeptik, a ona kaže: "Nemaš ti pojma, samo ti pevaj ovo i ne sekiraj se, to je hit". I kome god sam posle pusto da čuje pesmu, svi su isto rekli. Kad je pesma izašla, to je odjednom stvarno eksplodiralo i život mi se promenio. Reći ću ti samo da sam, dok je rađena pesma "Usne boje vina", jedan dan seo i izračunao koliko sam ukupno dužan para. Dug je bio 160.000 evra prema raznim ljudima, prijateljima, poznanicima - prisetio se Rajović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Zorja Pajić sumirala utiske posle nastupa, pa otkrila da se čula sa JK (VIDEO)
Estrada

Zorja Pajić sumirala utiske posle nastupa, pa otkrila da se čula sa JK (VIDEO)

U toku je prvo polufinalno veče festivala "Pesma za Evroviziju", gde se predstavilo 14 izvođača od koji će njih osmoro, glasovima publike i žirija, otići u finale 02. marta. Pesma koja je od samog starta privukla veliku pažnju jeste numera koju izvodi Zorica Pajić, poznatija kao Zorja, te je nakon nastupa otkrila kakvi su njeni utisci.

27.02.2024

23:48

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija