• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

28.02.2024

21:39

Matora sa knedlom u grlu odgovarala na pitanja voditelja: Tomićeva otkrila ko joj najviše nedostaje tokom boravka u "Eliti"

printscreen/pink

Estrada

Matora sa knedlom u grlu odgovarala na pitanja voditelja: Tomićeva otkrila ko joj najviše nedostaje tokom boravka u "Eliti"

Podeli vest

Jovana Tomić poznatija kao Matora, doživela je emotivni krah nakon što joj je, tokom današnje emisije, voditelj Darko Tanasijević postavio pitanje.

Rijaliti šou program "Elita" pomno prati milionski auditorijum. Svađe i ljubavni odnosi između takmičara, različitih karaktera, upravo je ono što veliki broj gledalaca drži prikovanim za male ekrane.

Danas je tokom dana u "Belu kuću" ušao voditelj Darko Tanasijević, koji je ukućanima postavio niz intrigantnih pitanja, a među prvima je odgovarala Matora.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Da sutra moraš da ostaneš bez svih prijatelja koje poznaješ, koga bi posetila poslednje? - glasilo je pitanje za Jovanu.

- Porodicu - rekla je Tomićeva, pa priznala koliko je ponosna na bratanicu Dunju:

- Najviše vremena bih provela sa Dunjom, puno mi fali. Ona je sa pet godina plesala, kod Leontine Vukomanović peva sa starijom grupom, svira violinu - ispričala je Matora.

Foto: Printscreen You Tube

 

Jovana je otkrila i šta joj je Dunja ispričala pred ulazak u "Elitu":

- Pita me stalno: "Što mora posao tako dugo da traje", rekao mi je brat kada je bila, išla je kod logopeda, kada su je pitali koji je tvoj omiljeni superheroj, ona je rekla tetka. Mama mi kaže svaki put: "Ko hoće veće, gubi iz vreće..." - rekla je Matora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija