• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

27.02.2024

11:25

Nakon što je saznala da je Darjan navodno imao seks sa muškarcima, Miljana molila Velikog šefa da reaguje: "Izvedite me napolje odmah"

Printscreen Pink

Rijaliti

Nakon što je saznala da je Darjan navodno imao seks sa muškarcima, Miljana molila Velikog šefa da reaguje: "Izvedite me napolje odmah"

Podeli vest

Sinoć je u "Eliti" nastao haos zbog Miljane, Bebice i Darjana. Naime, Nenad je nasrnuo na novog dečka Kulićeve, nakon čega je i strogo kažnjen.

Posle sinoćnjeg skandala, po kući je krenuo da se širi novi trač. Šuška se da je Darjan Radomirović, navodno, imao razne afere napolju sa istim polom, te da je stupao u seksualne odnose sa njima bez zaštite.

Sve te priče su stigle i do Miljane Kulić koja je ostala u šoku i neverici. Aktuelna zadrugarka je molila Velikog šefa da hitno reaguje i da joj pomogne.

- Moram pod hitno da se testiram na HIV i hepatitis, otkud ja znam šta sve može da mi se desi posle svega što sam saznala - vikala je Miljana, a Milan Milošević je pokušao da je umiri:

Foto: Printscreen You Tube

 

- Ne bi mogao da uđe u rijaliti da ima neki problem, znaš i sama da ste svi morali na lekarski pregled pre ulaska - rekao je voditelj.

- Ne znam ja, neću da razmišljam, molim Velikog šefa da me izvede da se testiram, a i Darjan treba da ide kod lekara, njemu trebaju stabilizatori - siktala je Miljana Kulić.

Podsetimo, Miljana je pre dva dana otišla do Rajskog vrta i molila Drvo mudrosti da joj da neki zadatak, a da zauzvrat dobije mogućnost da se čuje sa porodicom i da sa svojim dečkom Darjanom Radomirovićem bude sama na Rajskom ostrvu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija