• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

02.03.2024

12:33

Janjuš išao da mu skidaju magiju?! Pojavile se šok tvrdnje, Maja mu bacila vradžbine pre veze sa Aneli?

shutterstock/Informer

Estrada

Janjuš išao da mu skidaju magiju?! Pojavile se šok tvrdnje, Maja mu bacila vradžbine pre veze sa Aneli?

Podeli vest

Pevačica Vesna Vukelić Vendi gostovala je u emisiji "Pitam za druga", a tom prilikom je komentarisala navode da je na rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša bačena magija od strane njegove devojke Aneli Ahmić.

Dosadašnju sezonu rijaliti šoua "Elita" je između ostalog obeležila veza Janjuša i Aneli, koji se zbog turbulentnog odnosa nalaze u žiži interesovanja.

Foto: ATAIMAGES

 

Njegova bivša devojka Maja Marinković i Jovana Cvijanović su pažljivo analizirale Janjuševo ponašanje i došle do zaključka da mu je Aneli navodno bacila vradžbine, te za sve okrivile izvesnu baba Zejnu koja se time bavi.

Vendi je prokomentarisala ove navode, pa oplela po Marinkovićevoj i njenoj drugarici.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- To je tužno i ružno! On kleveće, treba tražiti odgovor šta je pre toga bio sa Janjušem, a mi znamo ko je bio sa njim pre toga. On je morao da ide tamo da mu se skida magija. Ta osoba, ne želim ni ime da joj spomenem, kako ta osoba zna za te kokoške, upućena je u magiju, u očigledno sve ono što je ona nekada radila i što očigledno radi i u šta je upetljana do guše? Izgubila je osećaj za stvarnost, napadnuta je demonskom silom, demoni vrište iz nje -  rekla je Vendi i dodala:

- To može da se desi onome ko se petlja u ono što nije po Bogu. A to ide na jedan razvratan način života, blud je ogranak toga. Ljudi koji čisto žive, oni ne dopuštaju da budu meso koje će neko da razvlači za jednokratnu upotrebu. Tako da karakteristika te veštice je menjanje partnera, one ne mogu da budu u vezi, njih šutiraju. to je sve nešto na brzinu, to se jasno vidi ko se moli nečastivom, a ko Bogu. Suma sumarum, ko gubi ima pravo i da se ljuti, a što je najgore, takve klevete dolaze iz prljavih usta, možemo samo da se zapitamo da li je moguće da takvi oblici života daju sebi za pravo da tako nešto kažu - izjavila je Vesna Vukelić Vendi u emisiji "Pitam za druga".

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Srbija