• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Ana Stanojević

02.03.2024

20:12

Popularni reper stigao da podrži Breskvicu! Svi iznenađani njegovim dolaskom na PZE

ATAIMAGES/Informer

Estrada

Popularni reper stigao da podrži Breskvicu! Svi iznenađani njegovim dolaskom na PZE

Podeli vest

Anđelu Ignjatović podržavaju mnogi, a sada i ovaj izvođač

Anđela Ignjatović Breskvica ima veliku podršku nacije na "Pesmi za Evroviziju" na koju se prijavila s pesmom "Gnezdo orlovo", a sada je po svemu sudeći uz nju i njen kolega, popularni reper. 

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Naime, u RTS gde se večeras održava finale "Pesme za Evroviziju" stigao je i Miloš Stojković poznatiji kao Heni, a mnogi su odmah zaključili da je došao da podrži svoju koleginicu Breskvicu. Inače, Anđela i Heni su deo generacije "ZED", a pored njih deo ove ekipe su i Vojaž, Nući, Zera, Limeni. Popov Relja Torino, Laki Sosa i Maleni. 

Foto: Instagram

 

 

Heni je dolaskom na PZE izazvao veliku pažnju, a fanovi su odmah pritrčali reperu da se fotografišu s njim. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija