• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

03.03.2024

16:37

Verica Šerifović "pecnula" Snežanu Đurišić zbog Teya Dore! Marija snimila majku dok proziva pesmu svoje koleginice (VIDEO)

Informer/ATA images/YouTube

Estrada

Verica Šerifović "pecnula" Snežanu Đurišić zbog Teya Dore! Marija snimila majku dok proziva pesmu svoje koleginice (VIDEO)

Podeli vest

Počele čarke i na estradi zbog srpske predstavnice na predstojećoj Evroviziji

Marija Šerifović sinoć je na "Pesmi za Evrovizju" bila predsednik žirija koji su činili i Žika iz grupe "Zana", Sajsi MC, Dejan Petrović i Aleksandar Sedlar - kompozitor.

Foto: Printscreen You Tube

 

Šerifovićeva je sinoć najveći broj glasova dala upravo Teya Dori, dok je publika najviše glasala za Anđelu Ignjatović Breskvicu.

Foto: RTS prntscreen

 

 

Na društvenim mrežama otpočela je velika polemika oko toga koja je trebalo da bude pobednica, a Marija Šerifović rešila je da napravi istraživanje i krenula od svoje majke Verice koju je pitala koga bi ona poslala na "Evroviziju 2024" i kome bi dala najveći broj glasova:

- Pa ovoj devojci i ovoj divnoj pesmi, lila ramondi - rekla je Verica.

- Ti bi njoj isto dala 12? - oduševljeno je pitala Marija.

Foto: Insajder

 

 

- Naravno, ljudi ne znaju koja je cela priča. Lila ramonda šta znači. Sve znam, sve sam proučila... - objasnila je Šerifovićka.

- Ti si se znači bavila? - nastavila je da je propituje Marija, a Verica je odgovorom bocnula stariju koleginicu Snežanu Đurišić, kada je pomenula njenu pesmu.

- Jok, pošaljite "Kuće male krečene u belo", ma daj! - odbrusila je Verica Šerifović, a marija je momentalno prekinula snimanje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija