• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs/D. I.

06.03.2024

14:29

Jovana Jeremić ostavila bez teksta mladog pevača! Džordži se odmah oglasio, priznao šta mu je voditeljka uradila

Informer

Estrada

Jovana Jeremić ostavila bez teksta mladog pevača! Džordži se odmah oglasio, priznao šta mu je voditeljka uradila

Podeli vest

Popularna voditeljka uradila nešto što je, učesnika na "Pesmi za Evroviziju", iznenadilo

Jovana Jeremić poznata je po tome da svima hoće da učini, te je sada izašla u susret i mladom pevaču Đorđu Ćulafiću Džordžiju. On je, inače, bio jedan od favorita na protekloj "Pesmi za Evroviziju" s pesmom "Luna park", a Jovani se izgleda ova numera veoma dopala. 

Foto: Pink Tv prntscreen

 

 

Džordži je, naime, gostovao u emisiji "Amidži šou", gde je sumirao utiske nakon učešća na festivalu "Pesma za Evroviziju", a tom prilikom otkrio je da ga je, pored brojnih javnih ličnosti, pre svega iz sveta muzike, podržala i Jovana Jeremić.

- Jovana Jeremić, ona me je iznenadila! Pustila mi je pesmu u emisiji tri puta! Super je bilo - zahvalan je Džordži.

Foto: YouTube prntscreen

 

 

- Jako sam zadovoljan. Uopšte nisam očekivao niti toliko glasova publike, niti toliko malo od ostalih iz žirija (smeh). Marija Šerifović me je ispoštovala maksimalno, očigledno joj se svidela pesma, što mi je baš drago, veliki pozdrav za Mariju. Zanimljivo je bilo. Nisam očekivao da sa takvom pesmom, koja je imala taj radijski momenat, da su je popili... Nisam imao u planu da se prijavim, ali sam to prihvatio oberučke - kazao je pevač. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija