• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

10.03.2024

07:02

"Ta pesma je napravila revoluciju": Tanja Savić otkrila posle kog hita je njena karijera krenula uzlaznom putanjom

ATAIMAGES

Estrada

"Ta pesma je napravila revoluciju": Tanja Savić otkrila posle kog hita je njena karijera krenula uzlaznom putanjom

Podeli vest

Tanja Savić je već dugi niz godina prisutna na estradnom nebu i tokom bogate karijere snimila je veliki broj hitova, ali kako pevačica kaže, jedna numera joj je lična karta.

Pevačica Tanja Savić se proslavila kroz učešće u talent šou programu "Zvezde Granda" pre 20 godina i od tada važi za jednu od najplaćenijih i najslušanijih pevačica.

Foto: ATAIMAGES

 

Tanja je vlasnica mnogobrojnih hitova, ali kako sama navodi po jednoj pesmi je posebno poznata i nakon što je izdala ovu numeru njena karijera krenula je uzlaznom putanjom:

- "Zlatnik" je nekako napravio revoluciju, to sa sigurnošću mogu da kažem. Ta pesma je postala evergrin - govori pevačica.

Foto: ATAIMAGES

 

Tanja je otkrila i koju muziku sluša privatno:

- Verovali ili ne, privatno skoro uopšte ne slušam narodnjake. Svestrana sam, ali ne uvek, zavisi u kom raspoloženju se probudim. Jedan ceo dan na primer slušam Selion Dion ili Vitni Hjuston, a nekad mi dođe da odvrnem Vericu Šerifović ili Šabana Šaulića. Čudna sam ali valjda isto kao i svaka umetnička duša - rekla je Savićeva za Grand.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija