• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B./Alo

10.03.2024

17:39

Ava Karabatić se kandidovala za parlamentarne izbore u Hrvatskoj! Verovali ili ne, nije šala, starletin slogan je: "Otrezni se"

infromer

Estrada

Ava Karabatić se kandidovala za parlamentarne izbore u Hrvatskoj! Verovali ili ne, nije šala, starletin slogan je: "Otrezni se"

Podeli vest

Ava Karabatić se prijavila za parlamentarne izbore u Hrvatskoj i dok su svi mislili da se starleta šali, ona poručuje da je ozbiljna u svojoj nameri.

Starleta i rijaliti učesnica Ava Karabatić, šokirala je naciju kada je rekla da se kandidovala za parlamentarne izbore u Hrvatskoj.

Foto: Printscreen/Instagram

 

S obzirom da je Ava poznata po skandalima i kontroverznom načinu života, mnogi su isprva mislili da je reč o šali, ali je Karabatićeva rekla da je "mrtva ozbiljna", pa onda i objasnila medijima o čemu se zapravo radi.

- Jeste, istina je, prijavila sam se sa parlamentarne izbore. Ideja za to je došla još pre nekoliko godina, 2019. kada sam se kandidovala za predsednika. Međutim, tada mi je sve to bilo zabavno i smešno, a sada sam sazrela i uozbiljila sam se, dosta me je promenilo lečenje od alkoholizma na kom sam bila. Moram da se pohvalim, već nekoliko meseci sam trezna i shvatila sam da nešto ovde ne valja, da nešto u državi treba menjati, pa zašto da onda sedim skrštenih ruku? - rekla je Ava, pa otkrila da joj politika nije sasvim strana:

Foto: Printscreen You Tube

 

- U školi sam imala predmet Politika i vladarstvo, tako da znam dosta o tome. Inače, nisam se školovala za politikologa, a malo ko zna da sam završila Filološki fakultet na kom sam studirala italijanski jezik. Htela sam postati profesorka, ali sam tada bila u vezi sa jednim momkom i došlo je do kraha ljubavi, nakon čega sam se preselila u Beograd i okušala sreću u rijalitiju- govori starleta, pa otkriva i koji slogan će koristiti tokom kandidature:

Foto: Printscreen You Tube

 

- Imam dva slogana za moju kampanju koju vodim isključivo ja, sama, bez ikoga, bez stranke. Moji slogani su "Otrezni se" i "Fer igra". Prvi slogan je dublja šala, zbog mog lečenja, a i zbog kompletne svesti naroda, savetujem im da se svi otrezne i gledaju na stvari realno. Što se drugog slogana, e to je naziv moje nove pesme, dueta sa Tomasom, koji sam snimila prošle nedelje - završila je Ava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija