• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

11.03.2024

16:35

"Nisam ni znao da je Lane imao dve ćerke!" Predrag Smiljković o navodima Gutovićeve ćerke da su bespravno lišene nasleđa: "Sumnjam da je to bilo baš tako"

ATA Images

Estrada

"Nisam ni znao da je Lane imao dve ćerke!" Predrag Smiljković o navodima Gutovićeve ćerke da su bespravno lišene nasleđa: "Sumnjam da je to bilo baš tako"

Podeli vest

Ćerka pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića, šokirala je naciju kada je na Fejsbuku objavila video u kom tvrdi da je medicinska sestra pred smrt njenog oca uvela dvojicu muškaraca na intenzivnu negu, a koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom, i na taj način nju i njenu sestru lišili nasledstva. O svim ovim navodima govorio je i glumac Predrag Smiljković, Lanetov blizak prijatelj.

Glumac Predrag Pepi Smiljković, kojeg publika pamti po ulozi Tike Špica, bio je veliki prijatelj pokojnog Laneta Gutovića, te se sada oglasio za medije povodom navoda Milanove ćerke da su bespravno lišene nasledstva.

Foto: Printscreen You Tube

 

Predrag je najpre govorio o poslednjim danima svog kolege i tome kako je ušao na odeljenje intenzivne nege da ga vidi poslednji put:

- Imao je karcinom koji nije bio operabilan, i onda su mu davali neku terapiju na VMA da bi mogao da diše. Pored toga što je bio u toj situaciji, posle mi je svedočio prijatelj Aca Dulić, Lane ga je zvao da dođe da čitaju tekst, da se spremamo za seriju. To je bilo jako teško i mučno, jer sam znao da Lane nije dobro. Naš zajednički prijatelj, doktor, koji je radio na VMA, rekao mi je da ovo ništa nije dobro, ovo je kraj, te da ako želim da ga vidim da što pre dođem - rekao je Predrag, pa nastavio:

Foto: Printscreen You Tube

 

- Naravno da sam poželeo. Mi smo došli do tog dela gde je infektivno, nismo mogli da uđemo baš unutra, došli smo do te zone gde mogu da ga vidim preko prozora, i onda sam shvatio da je gotov. Nije bio komunikativan, bio je na kiseoniku. Slika mi je bila jasna da tu više nema povratka, i to je bilo nekoliko dana pre smrti. Ja sam zvao njegovog sina Paju, rekao sam mu da se borimo, da će možda biti bolje, ali već dva dana posle toga su me obavestili da je gotovo. Imao sam čast posle toga da tog velikog čoveka dostojno ispratim, nekolicina nas prijatelja koji smo ga nosili u sanduku.

 Smiljković je istakao da nije ni znao da Gutović ima dve ćerke:

Foto: Printscreen You Tube

 

- Posle sam video da su mu došle njegove dve ćerke. Sveštenik je na grobu rekao da su mu tu deca, ali ja sam znao Paju i Janka, međutim, njih dve nisam znao, to je krio od svih nas - rekao je glumac, te odgovorio da li je u kontaktu sa Lanetovom porodicom:

- Jesam, ali su se desile neke intimne stvari o kojima ja ne želim da govorim. Znam Biljanu, znam Paju i Janka, divna su deca i momci. Biljana je divna žena, ovo govorim najiskrenije. Ali se desilo nešto pred kraj, pa nisam toliko komunicirao sa Biljanom, ali sa momcima jesam - istakao je glumac.

Smiljković je sada prokomentarisao navode Lanetove ćerke Milice povodom nasledstva koje je on ostavio za sobom:

- Čisto sumnjam da je to moglo da se desi baš tako, ne mogu da tvrdim, jer jednostavno nisam bio tamo. Ja kada sam išao par dana pred kraj, on čovek nije bio komunikativan, da je to pred smrt rekao nekome, malo mi je čudno, ali Bože moj, svako ima pravo, iako ja ne bih to radio jer je njihova intimna stvar. Ali kažem, ja kada sam bio sa čovekom nisam mogao da komuniciram jer nije bio pri svesti - rekao je glumac.

Foto: Printscreen You Tube

 

Predrag se dotakao Miličine tvrdnje kako je sestra pustila dva čoveka i da su napravili, kako ona kaže, lažno usmeno zaveštanje gde su lišili nasleđa njenu sestru i nju.

- Znači to možemo da budemo taj doktor što je u penziji i ja. Mi smo bili obučeni u skafandere, kažem kakvu sam sliku zatekao kada sam bio, ali ja njih tu nisam video. Mi smo bili sami, možda su ti ljudi bili neki drugi dan. Možda tu postoje neke sličnosti, da su dva čoveka, ali koja dva čoveka? To je jedno, drugo, rekao sam u kakvom stanju je bio, a treće, kada sam ja njemu spomenuo tu ćerku koja je lepa, kada sam je pre mnogo godina video na Zvezdari, on mi je rekao da jeste njegova, ali i da je on neke stvari završio i razveo se od te žene sa kojom ima ćerku. Kažem, bezveze mi je to usmeno zaveštanje, moguće je, ali znam da je imao neki iskristalisani stav po tom pitanju. Za sve vreme našeg druženja ništa nisam čuo u vezi njih - rekao je Predrag za Telegraf.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Podsetimo, Milica Gutović, najstarija ćerka Laneta Gutovića oglasila se na društvenim mrežama i putem videa obelodanila da su ona i njena sestra ostale bez očevog nasledstva, a celu vest možete pročitati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija