• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir/M.B.

11.03.2024

23:16

Otkriveno šta je sve posedovao Lane Gutović: Ćerke legendarnog glumca se bore za veliko nasledstvo

ATAIMAGES

Estrada

Otkriveno šta je sve posedovao Lane Gutović: Ćerke legendarnog glumca se bore za veliko nasledstvo

Podeli vest

Milica, ćerka pokojnog Milana Laneta Gutovića, smatra da su njena sestra i ona lišene nasleđa svog oca i to kako navodi, prevarom, a sada je objavljen i spisak nepokretnosti koje je posedovao legendarni glumac.

Milica Gutović tvrdi da je medicinska sestra pred smrt njenog oca, uvela dvojicu muškaraca na intenzivnu negu, a koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom, te navodi da su oni bili svedoci Lanetovog usmenog testamenta, što smatra prevarom u koju je uključena i radnica VMA.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Kako pišu domaći mediji, Milan je iza sebe ostavio kuću u Kumodražu, vikendicu "kontejner" u Neuzini, kao i motorni čamac. Uz to, ostala su i četiri skupocena automobila, kao i kuća na Umki.

- Lane nikad nije bio čovek materijalista. Najviše je voleo da se druži i da troši novac u kafani. Najviše je bio vezan za sinove, kojima je ostavio kuću u kojoj su živeli. On je najviše voleo da peca kod svog "kontejnera" u Neuzini. Sinovi su ostali da žive s njim u kući posle njegovog razvoda od njihove majke, tu su i ostali posle njegove smrti - rekao je porodični prijatelj Gutovića.

Foto: Printscreen You Tube

 

Podsetimo, za medije se oglasio i veliki prijatelj pokojnog Laneta Gutovića, Predrag Smiljković, poznatiji kao Tika Špic iz serije "Porodično blago", te izneo svoje mišljenje o celoj situaciji, ali kako navodi nije ni znao za postojanje Milanovih ćerki:

Čisto sumnjam da je to moglo da se desi baš tako, ne mogu da tvrdim, jer jednostavno nisam bio tamo. Ja kada sam išao par dana pred kraj, on čovek nije bio komunikativan, da je to pred smrt rekao nekome, malo mi je čudno, ali Bože moj, svako ima pravo, iako ja ne bih to radio jer je njihova intimna stvar. Ali kažem, ja kada sam bio sa čovekom nisam mogao da komuniciram jer nije bio pri svesti. Na groblju je sveštenik rekao da su mu te dve devojke ćerke, ja ih nisam znao. Znam samo sinove Paju i Janka - rekao je Predrag za Telegraf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija