• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

12.03.2024

09:26

Pevačica otkrila svoje atribute! Fotkom u vešu dok liže pare rasplamsala maštu muškarcima

Promo

Estrada

Pevačica otkrila svoje atribute! Fotkom u vešu dok liže pare rasplamsala maštu muškarcima

Podeli vest

Mlada pevačica Indodjija pokazala je čime raspolaže

Ona je objavila provokativnu fotografiju na društvenim mrežama i sve iznenadila. Prizorom dok u vešu sedi na krevetu okružena razbacanim parama, dok jednu novčanicu liže, rasplamsala je maštu mnogih muškaraca.

Foto: Foto: Promo

 

 

Indodjija je odlučila da pokaže svoje atribute u spotu za pesmu “Troši pare”, koju je objavila na Dan žena, a u kojoj joj je gost Nući.
 Pevačica, koja je oduševila svojim nastupima na prethodna dva Mjuzik vika na Ušću, nije štedela, iznajmila je vilu od tri milona evra i uložila više od 15.000 evra kako bi sve izgledalo na vrhunskom nivou.

Foto: Foto: Promo

 

 

Snimanje se pretvorilo u sjajnu zabavu jer su u vilu došli reperi Djexon i Coja kao i tiktoker Bobi, koji su pevačici pružili podršku.

Foto: Foto: Promo

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija