• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B./Blic

14.03.2024

15:27

Marija Šerifović napušta "Zvezde Granda"! Evo koja pevačica će je zameniti u žiriju

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Marija Šerifović napušta "Zvezde Granda"! Evo koja pevačica će je zameniti u žiriju

Podeli vest

Marija Šerifović će na kratko napustiti stalnu postavu žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a njenu poziciju zauzeće mlada muzička zvezda.

Pevačica Sanja Vučić će tokom jedne emisije "Zvezde Granda" zameniti svoju koleginicu Mariju Šerifović, koja je zbog privatnih obaveza sprečena da se pojavi na snimanju.

Foto: Youtube printscreeen

 

Jedna novinarska ekipa našla se na Košutnjaku, te tom prilikom razgovarala sa nekadašnjom članicom popularne grupe "Harikejn", koja je otkrila kako se oseća i da li je veliki zadatak zameniti zvezdu kao što je Marija:

- Veliki je zalogaj, Marijine cipele su velike za ispuniti, ali ću da budem vrlo objektivna. Mislim da ću da doprinesem nekim svojim mišljenjem. To je samo za jednu emisiju, jako mi je zanimljivo. Mara se brzo vraća - rekla je ona, pa dodala da se čula sa evrovizijskom pobednicom, te se sa njom i savetovala oko žiriranja:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Čula sam se sa Marijom, ona mi je dostavila spisak svojih želja, kako bi želela da ocenjujem, pošto već nju menjam i uopšte se ne kose naša mišljenja. Tako da se nismo dugo dogovarale - dodala je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija