• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

14.03.2024

18:49

Ovo će nositi do kraja života! Teodora Džehverović pokazala ožiljke nakon operacije: "Najbitnije je da se sve dobro završilo!"

ATAIMAGES

Estrada

Ovo će nositi do kraja života! Teodora Džehverović pokazala ožiljke nakon operacije: "Najbitnije je da se sve dobro završilo!"

Podeli vest

Teodora je na svom Instagram profilu pokaza kako izgledaju njeni ožiljci na stomaku nakon operacije.

Pevačica Teodora Džehverović je primljena u bolnicu 6. januara na Badnje veče i hitno operisana nakon što joj je pukla cista na jajniku. 

Foto: ATAIMAGES

 

Na svu sreću, doktor je alarmirao na vreme i ceo zahvat je prošao u najboljem redu. Nakon nekoliko dana u bolnici, pevačica je puštena na kućno lečenje, gde se uspešno oporavila i vrlo brzo vratila redovnim aktivnostima. 

Džehvi je sada na svom Instagram profilu omogućila fanovima da joj postavljaju pitanje, a jedno od brojnih je glasilo:

- Jesi li sanirala ožiljke od operacije?

Ona je podelila sliku i pokazala kako njeni ožiljci sada izgledaju.

Foto: Instagram printscreen

 

- I treća rupa mi je bila na pupku, ali se ona skoro i ne vidi. Mažem kad se setim, a to je retko kad. Ne smetaju mi, maleni su i najbitnije mi je da se sve dobro završilo - napisala je ona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija