• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

14.03.2024

22:20

Vreli ples i strastveni poljupci! Svi gledali u Jovanu i Dragana na koncertu, voditeljka sa dečkom "zapalila" celu dvoranu (VIDEO)

Miloš Rafailović

Estrada

Vreli ples i strastveni poljupci! Svi gledali u Jovanu i Dragana na koncertu, voditeljka sa dečkom "zapalila" celu dvoranu (VIDEO)

Podeli vest

Jovana je svojim vrelim plesom dovela atmosferu do usijanja na koncertu Nede Ukraden.

Jovana Jeremić odlučila je da napravio odmor svih obaveza i večeras je zajedno sa svojim dečkom, preduzetnikom Draganom Stankovićem otišla na koncert pevačice Nede Ukraden. 

Neko iz publike je snimao voditeljku dok uživa sa Draganom, a ona je brže-bolje taj snimak podelila na mrežama.

Foto: Miloš Rafailović

 

Jeremićeva je sa Draganom bila u loži, a da su i više nego raspoloženi svedoči pomenuti snimak. Voditeljka je zavodljivo plesala pored preduzetnika, a on ju je sve vreme strastveno grlio. 

Na kraju, nisu mogli da se obuzdaju, pa su kao zaljubljeni tinejdžeri počeli da se ljube pred punom dvoranom. 

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Medicinska sestra sa VMA pred sudom! Drama oko nasledstva Laneta Gutovića se nastavlja
Estrada

Medicinska sestra sa VMA pred sudom! Drama oko nasledstva Laneta Gutovića se nastavlja

Drama, nakon što je ćerka Laneta Gutovića, Milica, iznela niz zastrašujućih optužbi na račun medicinske sestre sa VMA, ne jenjava. Ona je na svom Fejsbuk profilu izjavila da je radnica sa VMA uz dvojicu nepoznatih muškaraca prevarom želela da liši nju i njenu sestru nasleđa svog oca. Nakon nekoliko dana kasnije stiglo je i zvanično obaveštenje ove ustanove, a sada je otkriveno da je izvesna sestra bila na sudu i dala izjavu povodom cele situacije.

14.03.2024

22:08

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija