• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand/Informer/D.S.

19.03.2024

11:04

"Čovek uloži 50.000 evra, muzičar dođe u šortsu i papučama": Peja opleo po estradi i pevačima, pa poručio: "Odelo čini čoveka"

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Čovek uloži 50.000 evra, muzičar dođe u šortsu i papučama": Peja opleo po estradi i pevačima, pa poručio: "Odelo čini čoveka"

Podeli vest

Voditelj Zoran Pejić Peja govorio je o važnosti garderobe i istakao da se u njegovom slučaju odelom pokazuje poštovanje publici, ali i kritikovao muzičare koji na svadbena veselja dolaze obučeni "kao da su pošli na plažu".

Peja je uvek plenio svojim stajlingom na malim ekranima, a sada je objasnio i zbog čega polaže mnogo računa o svom fizičkom izgledu.

- Nekako zadržavam odelo i smatram da odelo čini čoveka. To je moje mišljenje, ako ništa drugo, bar mu doda nekih 20 posto da bude gospodin - rekao je Peja za "Grand" i objasnio svoje stavove:

Foto: ATAIMAGES

 

- Oduvek sam cenio i poštovao publiku prvenstveno, a samim tim i sebe, jer kada se pojavim na televiziji, bitno je da ja budem u odelu, da izgledam lepo, čisto, pedantno, frizura da je na nivou, da sam obrijan. Sada se još nisam našminkao, malo ću još da se zategnem i sve će da bude u redu. Moje šminkerke će to da urade da izgledam još lepši nego što jesam.

Voditelj je naglasio i da je uvek potrebno poštovati publiku, kako na televiziji tako i na veseljima, što nažalost, pojedini muzičari ne čine.

- Gledam sad, muzičar dođe na svadbu u majici, maltene ona bilderka, ili šorts dole i uzme svira violinu... Pa čovek ceo život štedi da bi napravio veselje! Zamisli dođe muzičar ili voditelj u majici, šorcu ili papučama?! Pa nisi došao druže na more, nisi došao na plažu, nisi na pijaci! Došao si kod čoveka koji je uložio 50.000! Ili nek je uložio hiljadu, on je tih hiljadu teško zaradio - ispričao je voditelj rezignirano.

Foto: Informer

 

Peja je, kada je reč o važnosti dobrog izgleda otkrio i da će se, ukoliko za tim bude potrebe, podvrći i određeniim estetskim zahvatima.

- Zašto da ne, ako bude bilo potrebe za tim. Smatram da za sada za tim nema potrebe, ali ako bude slučajno zatrebalo. Bavim se mojim poslom u kojem treba da izgledam prvenstveno lepo. Ja ne smem da izgledam ugojeno, da izgledam kao bucko. Ne smem. Moram da budem lep, da idem u teretanu i bavim se sportom, da budem lep, čist, moram da budem pedantan. Jer, narod te gleda, kakav primer daješ narodu - dodao je Peja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija