• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

19.03.2024

23:31

Saška Veselinov čestitala Đokoviću ulazak Dubaija u ABA ligu: Sve vreme mu tepa ovim nadimkom, a tek poruka koliko pršti (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

Saška Veselinov čestitala Đokoviću ulazak Dubaija u ABA ligu: Sve vreme mu tepa ovim nadimkom, a tek poruka koliko pršti (FOTO)

Podeli vest

Snajka najboljeg tenisera sveta čestitala je na uspehu suprugu, Đorđu Đokoviću.

Saška Veselinov Đoković obratila se suprugu Đorđu Đokoviću, nakon informacije da je Dubai primljen u ABA ligu.

Ona je objavila simbole ABA lige, ali i logo KK Dubaija, a uz sve je dodala i prigodnu poruku: "Đođo, ponosna sam na svaki tvoj korak".

Foto: printscreen instagram

 

Mnogi su se pitali kakve veze mlađani Đoković ima sa ovom novošću, a odgovor leži u tome što je Đorđe neko ko mesecima promoviše stvaranje ove franšize u gradu na Persijskom zalivu, ranije je viđan na sastancima Evrolige koji su bili posvećeni proširenju na Ujedinjene Arapske Emirate, a čak je i javno iznosio svoj stav na temu toga zašto bi bilo dobro da Dubai bude primljen u ABA i Evroligu.

Foto: ATA Images

 

- Košarka je moja istinska ljubav. Ja sam odrastao na planini sa Vasom Micićem koji je moj zaista blizak prijatelj, taj sport puno volim i nekako žudim da budem uključen u košarku. Zvezda mi je u životu od malena, volim da idem na njihove utakmice, ali isto tako gledao sam i sve ostale ekipe gledam, meni je to zanimljivo. Pojavila se ta prilika sa Dubaijem i nije postojao trenutak razmišljanja da li želim da učestvujem u takvom procesu - pričao je Đorđe.

Tada je objasnio i odakle on u priči oko Dubaija.

- Mislim da je to jedan zdrav projekat, da će to biti najbolja stvar koja će se desiti evropskoj košarci, uz dužno poštovanje i Parizu, Londonu i svim ostalim ekipama. Smatram da je Dubai izuzetno potreban evropskoj košarci i radimo na tome da dođemo do dozvola i do licenci i da pokrenemo taj klub. Koliko mogu da učestvujem, ja učestvujem i kako vreme bude prolazilo, više ću se uključiti - rekao je.

Foto: Printscreen

 

- Bože zdravlja da Dubai što pre zaigra na evropskom tlu. Mislim da neće postojati klub kao što je Dubai i mislim da će otvoriti potpuno novo tržište. NBA liga mora da bude cilj, pogled i razmišljanja moraju da idu ka tome da i Evroliga izgleda kao NBA, a trenutna struktura to ne može da izdrži. Dolaskom nas, zatim Pariza, Londona, uz Berlin, Minhen, pa Beograd koji ima dve neverovatne ekipe, od kojih je Zvezda blizu Top 8, a Partizan u svojoj povratničkoj sezoni, nadomak na Top 8... To su neverovatni uspesi. Vratio se Željko Obradović. To Evroliga ne sme da propusti i na čelu sa Dejanom Bodirogom i Maršalom Glikmanom zaista mislim da idu u dobrom smeru i da će biti prava stvar - rekao je nedavno Đoković za Sportal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija