• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

20.03.2024

12:41

Visoka ograda i kućica za obezbeđenje: Nove komšije Ane Sević progovorile o njenoj luks vili, pevačica mislila na svaki detalj

Masha Bandjur/Printscreen/You Tube

Estrada

Visoka ograda i kućica za obezbeđenje: Nove komšije Ane Sević progovorile o njenoj luks vili, pevačica mislila na svaki detalj

Podeli vest

Pevačica Ana Sević je kupila nekretninu na Bežanijskoj kosi koju već mesecima pažljivo oprema kako bi njena porodica i ona živeli život iz sna.

Ana Sević, koja je nedavno ponovo postala voditeljka "Zvezda Granda", pre izvesnog vremena promenila je adresu stanovanja.

Pevačica se pre nekoliko nedelja sa porodicom preselila iz luksuznog stana u beogradskom naselju Šumice na prestižnu lokaciju na Bežanijskoj kosi.

Njene nove komšije otkrile su da se Ana izuzetno posvetila uređenju vile koja će biti poput holivudskih.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Ana je u totalnom haosu poslednjih dana. Još je u procesu selidbe, nije sve dovela u red. Tu se smenjuju majstori, aranžeri, pošto sve želi da dovede do savršenstva. Posebno se angažovala oko dvorišta. Cilj joj je da njihova vila bude poput holivudskih. Posebno joj je bitno da sačuva privatnost svoje porodice i sebe, pa je insistirala na visokoj ogradi i visokom stepenu zaštite. Zato je na ulazu i kućica za obezbeđenje koje će 24 časa biti zaduženo za bezbednost - priča komšija.

Foto: Foto: Printscreen/PaparazzoLov, Masha Bandjur

 

Sve se poklopilo sa novim voditeljskim angažmanom, tako da za kratko vreme može da dođe od Bežanijske kose do Košutnjaka, gde se snimaju emisije "Zvezde Granda".

U bližini žive i Saša Popović, Lepa Brena, Aleksandra Prijović, Dragan Kojić Keba i mnoge druge estradne zvezde, tako da ima zanimljiv komšiluk.

Dvorište joj je toliko veliko da će njena deca imati mnogo prostora za igru, a u blizini ima odličnih mesta za šetnju i uživanje.

- Nisam je još sreo. Sigurno je zauzeta oko kuće i novog posla. Čuli smo da je žena iz naroda, a ovde se na Bežaniji svi poznajemo pa ćemo pre ili kasnije da se upoznamo - rekao je komšija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija