• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand Online/Informer/D.S.

21.03.2024

11:57

Slađa Alegro kroz suze progovorila o borbi za potomstvo: "To je nešto što te grize i izjeda, u tome si sam "

Informer/youtube printscreen

Estrada

Slađa Alegro kroz suze progovorila o borbi za potomstvo: "To je nešto što te grize i izjeda, u tome si sam "

Podeli vest

Pevačica Slađa Alegro otkrila je da joj je velika želja da dobije drugo dete na čemu radi već godinama.

Slađa Allegro godinama slovi za pevačicu koja je publiku osvojila ne samo moćnim glasom, već i neverovatnom emocijom, a o svojoj borbi za uspešnu karijeru koju je vodila paralelno sa najvećom bitkom za potomstvo otvoreno je govorila.

Foto: Foto: Sharan Concept/Blagoje Kešelj

 

- Po prirodi sam takva da radim samo stvari koje osećam. Ne volim ništa što je na fol, isplanirano, programski. Tako ni ceo ovaj moj put nije išao, ali ta emocija koju nosim u sebi je nešto što sam nasledila. Ljudi u mom okruženju razumeju kada imam potrebu da zaplačem i da se veselim, smejem… Ne krijem ništa što u trenutku osetim - rekla je ona za Grand.

Iako danas uživa u porodičnoj idili koju je pre šest godina upotpunio dolazak ćerkice Mile na svet, Slađa je sa suzama u očima progovorila o neostvarenoj želji.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Moja neostvarena želja je da Mila dobije, ako Bog da, brata ili sestru. Sve ostalo je negde baš kako treba. Probudim se zadovoljna i srećna jer sam sinoć imala uspešan koncert, doputovala srećno i zdravo, moje kolege su tu sa mnom. Volimo se, poštujemo se. Samo da smo zdravi i da smo zahvalni Bogu na svemu što imamo, ono što nemamo potrudićemo se da dobijemo, ako i ne dobijemo Bože moj, život ide dalje, ali to je nešto što je važno za nas kao porodicu i za mene kao ženu da se dogodi, ali ako bude sve kako treba - kaže pevačica koja tvrdi da njena mezimica priželjkuje brata ili sestru:

- Mila stalno to pominje i ja mislim da bi bila presrećna.

Foto: Foto: Sharan Concept/Blagoje Kešelj

 

Nakon višegodišnje borbe za potomstvo i želje da se još jednom ostvari kao majka, Slađa svojim primerom želi da utiče na sve žene koje prolaze kroz isto, o čemu je otvoreno govorila.

- Mnoge žene prolaze kroz situacije kao što je bila moja. Svaka žena mora da shvati da je u toj igri ona glavni junak, jer ako ona popusti niko sa strane to neće moći da reši. Ona sama sa sobom kada shvati da će to sigurno da se dogodi, biće. Čvrsto verujem da je Bog stvorio ženu da bi ona stvorila potomke. Vera, nada i mnogo strpnjenja i jako važan je i odabir važeg partnera ono ko će kroz sve to da prođe sa vama. Ko će da zna kada je trenutak da zajedno ćutite, bez da vam postavlja pitanja. To je nešto što grize i izjeda, ti to moraš sam, a on je tu da vas drži za ruku kao kada idete do oltara - zaključila je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15