• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

22.03.2024

10:37

Ko se seća veze Teodosića i Anastasije ili Jelisavete i Vuka? Da, i oni su bili zajedno, a ovo su svi parovi koje smo zaboravili

Masha Bandjur, Aleksandar Jovanović Cile, Zoran Sinko, Novak Đurović, ATA Images

Estrada

Ko se seća veze Teodosića i Anastasije ili Jelisavete i Vuka? Da, i oni su bili zajedno, a ovo su svi parovi koje smo zaboravili

Podeli vest

Ljubavni parovi oduvek su drmali domaću estradu, mnogi od njih su otišli pred oltar, međutim, ima i onih čije su se veze završile neslavno.

Većina tih imena danas su nam u potpunosti nespojiva, ali ono što niko ne spori, jeste da su nekada do ušiju bili zaljubljeni.

Uživajte u našem ljubavnom vremeplovu i setite se zaboravljenih romantika.

Miloš Teodosić i Anastasija Ražnatović

Foto: Starsportphoto

 

Košarkaški as nikada nije govorio o privatnom životu, pa se malo zna da je bio u vezi sa naslednicom folk zvezde Cece Ražnatović. Te 2016. godine sa svih strana se moglo pročitati da je Cecina ćerka zaljubljena u kapitena reprezentacije i, dok su se mnogima činili kao skladan par, usledio je raskid.

Foto: ATAIMAGES

 

Navodno, Teo je ostavio Anastasiju posle samo dva meseca veze, i to preko telefona. Razlog nije bila udaljenost Beograda i Moskve, gde je košarkaš živeo, već njegovo često prisustvo u medijima zbog njene slavne majke.

Vuk Kostić i Jelisaveta Orašanin 

Foto: ATA Images

 

Vuk i Jelisaveta bili su u vezi dugih 5 godina, nakon čega su odlučili da je vreme da svako krene svojim putem. Među kolegama se pričalo da je njihova veza bila puna strasti, ljubavi i međusobne podrške, ali se čini da je ipak sudbina imala drugačije planove za njih.

Foto: ATAimages

 

- Osvojio me je svojom iskrenošću, neposrednošću i duhovitošću. Osvaja me ljubavlju koju mi svakodnevno pruža - rekla je tada Orašaninova.

Marko Jarić i Sandra Meljničenko

Foto: profimedia

 

Nekadašnja članica grupe "Models", Sandra Meljničenko, od 2005. godine je u braku sa ruskim milijarderom Andrejem Meljničenkom, koji je pre nekoliko godina na njeno ime prepisao svoje dve velike kompanije, te je tako Beograđanka postala najbogatija Srpkinja na svetu.

Foto: profimedia

 

Ipak, pre nego što je njega upoznala 2003. godine, ona je bila u nekoliko veza sa muškarcima koji su dobro poznati javnosti, a jedan od njih je košarkaš Marko Jarić. Ubrzo nakon što su se razišli, Sandra je upoznala Andreja Meljničenka, dok se Marko oženio brazilskom manekenkom Adrijanom Limom, sa kojom je dobio dve ćerke.

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović

Foto: Masha Bandjur

 

Emotivni život Nataše Bekvalac nepresušna je tema pisanja domaće štampe, a njen brak sa Ljubom Jovanovićem, po svemu sudeći, bio je je najmanje buran. Njihovo venčanje iz mnogo razloga te 2015. godine proteklo je tajno, bez velike pompe, slavlja, obaveštavanja medija, a samim tim i bez bliceva fotoreportera.

Foto: ATAIMAGES

 

Rukometaš i pevačica venčali su se u njenom domu 14. januara, a dogovor je bio da fotografije koje su svedočile tom intimnom momentu sačuvaju samo za sebe i svoje najmilije. Razveli su se 2017. godine, posle čega se on povukao "u ilegalu". Poučen prethodnim iskustvom, kada je svaki njegov korak bio pod "lupom javnosti", bivši desni bek "Vojvodine" i "Partizana" i te kako vodi računa gde će se pojaviti i šta će objaviti na društvenim mrežama.

Tanja Savić i Darko Filipović

Foto: ATAIMAGES

 

Pevačica je postigla veliki uspeh tokom takmičenja "Zvezde Granda", a u toj prvoj sezoni osvojila je visoko treće mesto. Međutim, nije samo dobila uspeh i karijeru nakon tog talent šou-programa, već i ljubav. 

Foto: ATAIMAGES

 

Naime, Tanja je započela vezu sa Darkom Filipovićem, a toliko su bili ludo zaljubljeni i srećni da su mnogi prognozirali kako će se i venčati. Varnice su sevnule 2005. godine, ali ta ljubav nije potrajala, već se ugasila nakon par meseci.

Aca Lukas i Danijela Vranić 

Foto: Zoran Sinko

 

Danijela Vranić u vreme svoje velike popularnosti privlačila je veliku pažnju javnosti, a česta tema medija bila je njena veza sa Acom Lukasom. Kako se spekulisalo poslednjih godina, Danijeli je raskid veoma teško pao. Folker nikada nije krio da je bio veoma blizak sa Vranićevom, a o detaljima njihove veze pisao je i u svojoj knjizi, gde je otkrio koliko mu je značila.

Foto: ATAIMAGES

 

- Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pevačica. Zašto nije uspela? Više je volela da sedi u kući i čeka da se nešto dogodi bez njenog učešća. A, to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživela da uspeju mnogo lošije pevačice od nje - naveo je Lukas u autobiografiji "Ovo sam ja".

Željko Joksimović i Leontina Vukomanović

Foto: ATAIMAGES

 

Željkova ljubavna biografija bogata je koliko i ona muzička. Kantautor uvek je bio slab na lepe žene, i one na njega, a dva puta je odlazio pred matičara. Danas je u braku sa voditeljkom Jovanom Joksimović, a mnogo prašine podizala je i romansa sa koleginicom Leontinom Vukomanović.

Foto: ATA Images

 

Dugo su bili u vezi, zajedno su napisali neke od najlepših pesama, a rastali su se, kažu glasine, zbog njegove preljube. Treća osoba, navodno, bila je Adriana Čortan.

Anabela Atijas i Mladen Radulović

Foto: ATAIMAGES

 

Anabela Atijas je svojevremeno, baš kao i njena ćerka Luna, otpočela ljubavnu vezu u rijaliti šou-programu. Ona se, naime, 2010. godine tokom učešća u “VIP Velikom bratu” zaljubila u Mladena Radulovića, sa kojim je započela romansu pred kamerama.

Posle raskida sa pevačicom, maneken se povukao iz javnosti, ali i iz Srbije. Odselio se u Ameriku i danas živi na Beverli Hilsu. Na pojedinim slikama ima bradu i izgleda znantno mršavije, a uz svoje ime dodao je još jedno - Markus.

Ceca Ražnatović i Vladimir Cvetković

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Vladimir Cvetković Cvele bio je jedini muškarac kojeg je Ceca Ražnatović predstavila kao svog partnera, nakon smrti Željka Ražnatovića Arkana, a pre veze sa Bogdanom Srejovićem. Njih dvoje su bili zajedno nekoliko meseci pre skoro 15 godina, a on je tada bio poznat i kao maneken.

Međutim, kasnije se pisalo o tome da je vozio linijski taksi od Novog Sada, u kom živi, do Beograda. Danas, sudeći po njegovim objavama na Instagramu, on putuje svetom i svoja iskustva deli sa ljudima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija