• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./Grand

23.03.2024

15:01

Barbara Bobak priznala da vodi žestoke bitke sa demonima: "Dok se ne izborim sa tim, ne vredi mi da razmišljam"

Shutterstock/ATA images

Estrada

Barbara Bobak priznala da vodi žestoke bitke sa demonima: "Dok se ne izborim sa tim, ne vredi mi da razmišljam"

Podeli vest

Barbara Bobak je u jednom intervjuu otkrila sa kakvim strahovima se sve bori.

Trenutno jedna od najtraženijih pevačica na našim prostorima i bivša devojka Darka Lazića, stekla je popularnost u "Zvezdama Granda".

Barbara se u intervjuu dotakla teme "Evrovizije" i treme od nastupa, a onda je i otkrila koliko je strahovala za svoj opstanak u muzičkom takmičenju, ali i da li će se u dobrom svetlu prezentovati svojim fanovima i publici, a kako navodi, progone je unutrašnji demoni.

Foto: Informer

 

– Skidam kapu apsolutno svima koji odu na Evroviziju. Prosto tu nema ispravke, tu nema peglanja, tu nema ponavljanja. Možeš ili da briljiraš ili da se toliko izblmiraš. Ja bih samo razmišljala da li ću falširati, hoću li ovo, hoću li ono i dok se ne izborim sa tim stvarima i sa svojim demonima, ne vredi mi da razmišljam uopšte o tome. Tako da trenutno ne, ali za koju godinu možda – ispričala je Barbara i dodala da je zadovoljna izborom srpskog predstavnika na Evroviziji.

Foto: Informer

 

– Ove godine smo imali super izvođače, meni je super ko god da je otišao. Svake godine smo mogli da budemo ponosni onim ko nas je predstavljao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija