• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

23.03.2024

13:21

Tiktoker jeo kao JK, a Karli ručka samo srpska jela: Morao da proba omražene veganske specijalitete, na kraju došlo do šok obrta (VIDEO)

printscreen

Estrada

Tiktoker jeo kao JK, a Karli ručka samo srpska jela: Morao da proba omražene veganske specijalitete, na kraju došlo do šok obrta (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Nikolić, poznatiji kao Džoni Poni, odlučio je da se hrani prema uputstvima muzičke zvezde Jelene Karleuše.

Društvena mreža TikTok preuzela je primat nad ostalim platformama, a korisnici iste domišljatiji su nego ikada. S tim u vezi, jedan od najpopularnijih korisnika, Nikola Nikolić, poznatiji kao Džoni Poni, pokrenuo je novi trend - "jedem 24 časa kao neka poznata ličnost", a prva čijeg jelovnika je odlučio da se pridržava jeste Jelena Karleuša.

S obzirom na to da je muzička zvezda veganka, te da oštro osuđuje konzumaciju mesa, Nikola se susreo sa povećim mukama. 

- Hajde da vidimo šta Karleuša jede, zato što ta žena izgleda brutalno. Čak i oni koji je ne podnose, kažu da super izgleda. Ona je izjavila da često jede posne sarmice od zelja, koje obožava, kao i prebranac, turšiju i podvarak bez mesa. Zato je ovo idealna prilika da dam šansu posnim sarmama, iako sam ih uvek, na svim slavama, izbegavao - započeo je Nikola, a nakon što mu je hrana pristigla, ponovo se obratio svojoj publici:

- Evo kako izgledaju sarmice, ne izgledaju nešto najbolje, ali možda je ukus dobar. Lepinja je vruća, kao kada moja baka pravi. Jako je mala razlika u ukusu između sarme s mesom i ove bez njega. Meni je odlična. Naravno, tu je i svež kupus, kako bez njega. Neću da vas lažem, ima razlike, ali nije toliko velika. Pasulj takođe odličan i ukusan, ali je najukusniji kada se svi podorično skupe za Božić - rekao je Džoni Poni na svom TikTok nalogu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija