• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

23.03.2024

21:03

Ovo je sin Dragana Stojkovića Bosanca, koji je prijavljen za nasilje u porodici! Komšije otkrile kakav je Aleksandar: "Širi se po ulici, hoće da bude baja" (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

Ovo je sin Dragana Stojkovića Bosanca, koji je prijavljen za nasilje u porodici! Komšije otkrile kakav je Aleksandar: "Širi se po ulici, hoće da bude baja" (FOTO)

Podeli vest

Sin poznatog kompozitora i člana žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Dragana Stojkovića Bosanca, našao se na meti domaćih medija prošle godine, kada je, kako se tada navodilo, priveden zbog nasilja u porodici, a sada su komšije otkrile kakav je on zapravo.

Aleksandar Stojković, sin harmonikaša Dragana Stojkovića, poznatijeg kao Bosanac, je po pisanju medija tokom prošle godine, bio priveden, te da da mu je određen i pritvor zbog, navodnog, nasilja u porodici.

Foto: Youtube printscreen

 

Aleksandar je negirao krivicu, a njegov proslavljeni otac je navodno povukao iskaz, a kasnijim oglašavanjem istakao da su u pitanju čiste laži:

- Ne znam odakle vam informacija da je moj sin prebio bilo koga. Mislim da to nema nikakve veze s mojim Aleksandrom. Ne interesuju me takve stvari i ne znam ko šta tvrdi. Ne želim da diskutujemo o ovome - izjavio je Bosanac za Republiku.

Foto: E-Stock

 

Komšije poznatog kompozitora takođe su govorili za medije o ovoj temi:

- Pročitala sam na nekom portalu za taj incident, ali ne znam nikakve detalje. Dragan je fin gospodin, ali za tog sina sam i čula da je divljak. Kad se parkira tu i izađe iz kola, širi se po ulici i hoće da liči na nekog opasnog baju - započela je jedna komšinica za "Blic", dok je je drugi komšija dodao:

Foto: Instagram prntscreen

 

- Jadan čovek, znam kakva je muka imati problematično dete. Ne znam detalje, ali mi je žao. Nema tu pomoći, Aleksandar je odrastao muškarac i mislim da je greška što Dragan nije odlučio da ga tuži i krivično goni. Bar na taj način da ovaj ukapira grešku i opameti se.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija