• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs/D.G.

26.03.2024

12:32

Nestala na vrhuncu popularnosti, pa sreću našla u tuđini! Pevačica najavila povratak i otkrila detalj o mužu: "Baš je fanatik"!

Printscreen You Tube

Estrada

Nestala na vrhuncu popularnosti, pa sreću našla u tuđini! Pevačica najavila povratak i otkrila detalj o mužu: "Baš je fanatik"!

Podeli vest

Predviđali su joj blistavu karijeru, ali ona je izabrala drugačiji put, daleko od rodnog kraja.

Svetlana Tanasić pojavila se u četvrtoj sezoni "Zvezda Granda", a iako starija od ostalih učesnika brzo je osvojila publiku svojim moćnim glasom. Big Mama, kako su je od milošte zvali pojavila se i u prvoj sezoni rijaliti programa "Farma", a onda baš kad su joj svi predviđali blistavu karijeru ona je nestala sa scene.

Foto: Printscreen You Tube

 

Muzike se ne odriče

Sreću je pronašla daleko od rodnog kraja, kraj voljenog supruga kolekcionara bubnjeva, čije prezime Orlić danas nosi. Svetlana je iz svoje nove domovine Nemačke otkrila razloge odlaska sa scene, a govorila je i o svemu što se o njoj šekulisalo prethodnih godina.

Zahvalna je "Grandu" na ukazanoj šansi, ali priznaje da je svesno donela odluku da se povuče. Međutim, od muzike nikada nije osdustala.

- Ja i dalje nastupam, sada u Nemačkoj sa Ksenon bendom, a pored toga trenutno radim u Srpskom kulturnom centru, s folklorašima. To me ispunjava. Muzika je tu i uvek će biti. Muzičari su umetnici, a pevači umetnici na kvadrat - kaže Svetlana i dodaje da pevači nemaju pravo na tugu, već uvek moraju biti spremni za izlazak na scenu.

Ko je Desingerica?

Svetlana kaže da je starog kova i da joj nisu poznati mlađi izvođači, pa ni trenutno veoma popularni ali i ekstravagantni Desingerica.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ja sam od starog kova. Smatram da u muzici ne treba mešati babe i žabe, što je često prisutno na sceni. Mlađu generaciju ne pratim, ali vidim da ima dosta onih koji valjaju. Tu svakako i faktor sreće igra veliku ulogu - jasna je Big Mama.

Da od pevanja Svetlana nije odustala potvrđuje i to što je izdala novu pesmu. Više nema pravo da učestvuje u "Zvezdama Granda" ali kako kaže, volela bi da se oproba u šou "Nikad nije kasno".

Duša je bolela zbog tračeva

Posle Svetlaninog povlačenja sa scene, kružile su razne priče o njenom životu, pa i da prodaje iznošene stvari. O medijskim natpisima koji su joj "doneli duševnu bol" pevačica kaže:

- Kao estradni umetnik ne mogu da obujem jedne štikle dva puta. Ja sam htela da ih prodam jer nisam imala više gde da ih nosim, na kraju sam ih poklonila. Posle medijskih naslova ljudi su krenuli s pričom da maltene nemam leba da jedem, zbog čega su me prijatelji i svi poznanici pozivali i nudili mi pomoć - priča Svetlana.

Foto: Foto:Youtube printscreen

 

 

Muž mi je fanatik

Za kraj je otkrila da je svog današnjeg supruga upoznala kada se preselila u Nemačku, na jednom okupljanju na koje je pozvao prijatelj.

- Mi smo srodne duše, odmah sam to osetila. U braku sam već tri godine. Spojila nas je ljubav prema muzici. Kupio me je rečenicom da bolji ženski vokal u životu nije čuo, eto tako je sve počelo. Bogu sam zahvalna. On je ranije bio bubnjar, a sad je kolekcionar bubnjeva, baš je fanatik - kaže Svetlana i dodaje da se od kolega iz Srbije često čuje sa Biljanom Sečivanović i Aleksandrom Bursać.

Kako kaže, sa Darkom Lazićem se poslednji put čula pre saobraćajke, posle čega je on promenio broj. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija