• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

27.03.2024

12:44

"Ništa što smo planirali se neće ostvariti..." Dado Topić se ponovo oglasio o smrti Slađane Milošević! Pevač zavijen u crno, ne krije ogromnu žal

Aleksandar Jovanović Cile, ATA Images

Estrada

"Ništa što smo planirali se neće ostvariti..." Dado Topić se ponovo oglasio o smrti Slađane Milošević! Pevač zavijen u crno, ne krije ogromnu žal

Podeli vest

Slavni pevač se prisetio lepih trenutaka, ali i poslednjih poziva sa pokojnom rok princezom.

Aleksandra Slađana Milošević (69) preminula je juče, 26. marta 2024. godine u Zemunskoj bolnici.

Muzičar Dado Topić nije mogao da sakrije tugu povodom gubitka prijateljice i koleginice sa kojom je snimio vanvremensku kompoziciju "Princeza", a ovim povodom sada se oglasio za medije.

- Ona je bila moj veliki drugar, s obzirom da smo imali lepe pesme koje smo radili zajedno. Često smo nastupali zajedno, veselili se tim svojim uspesima i bilo nam je vreme nekako naklonjeno, pa smo proživeli i te srećne dane. Ostali smo uvek dobri prijatelji i dobri drugari i tako je to bilo sve vreme i ona je sada nenadano otišla, tako da malo nisam spreman na sve to - započeo je muzičar, pa otkrio kada se poslednji put čuo sa jugoslovenskom ikonom.

Foto: Foto: ATA Images

 

- Čuli smo se početkom godine. Planirali smo neke koncerte zajedno za leto, imali smo puno planova, međutim sada se od toga ništa neće ostvariti - tužno je istakao Dado, pa ispričao da su često bili u kontaktu.

Foto: Foto: ATA Images

 

- Ja sam nju uvek zvao da vidim kako je, pošto sam znao da je sa zdravljem bila malo slabija, pa me interesovalo da li je dobro. Uvek je bila raspoložena, samo nije volela da puno priča o bolestima, tako da su naši trenuci i kontakti bili uglavnom veselje oko ponovnog druženja i planiranja unapred, eto, bilo nam je lepo - rekao je Dado Topić za Telegraf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija