• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

30.03.2024

12:03

Rešila se raskošnih haljina! Prija se utegla u lateks, izbacila grudi i sve puca na njoj

ATA Images

Estrada

Rešila se raskošnih haljina! Prija se utegla u lateks, izbacila grudi i sve puca na njoj

Podeli vest

Folkerka odlučila da se opusti u oblačenju, izbacila grudi i obukla lateks

Aleksandra Prijović rešila je da raskošne haljine zameni uskim pantalonama i korsetima u kojima su njene grudi došle do izražaja. 

Foto: Instagram prntscreen/zo_na_ny

 

 

Popularna Prija pevala je sinoć u dvorani Borik u Banjaluci gde je pokazala novi, dosta drugačiji izgled. 

Kao i tokom cele turneje "Od istoka, do zapada", halu je popunila do poslednjeg mesta i publici priredila noć za pamćenje.

Foto: Instagram prntscreen/zo_na_ny

 

I za ovo veče pripremila je posebne stajlinge, a jedan od njih se posebno izdvojio.

Prija se "utegla" u lateks pantalone, koje su istakle njenu vitku figuru, a dekolte je naglasio upečatljivi, srebrni korset.

Foto: Instagram prntscreen/zo_na_ny

 

Iz prvih redova bodrila ju je majka njenog supruga Filipa Živojinovića, Zorica Nakić, koja je i snimila u ovom izazovnom izdanju. Sve pogledajte u galeriji ispod.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija