• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

31.03.2024

09:56

Ko je nova Brenina snajka? Sofija se borila s bulimijom, bila profesionalna sportistkinja i sada je voditeljka (VIDEO)

Informer/instagram printscreen

Estrada

Ko je nova Brenina snajka? Sofija se borila s bulimijom, bila profesionalna sportistkinja i sada je voditeljka (VIDEO)

Podeli vest

Viktor Živojinović sinoć je pokazao novu devojku za koju se ispostavilo da je već pomalo poznata javnosti

Sofija Spasojević (24) nova je, potencijalna, snajka Lepe Brene, a sinoć nije prestajala da se smeje na rođenanu svog dečka Viktora koji je napunio 26 godina i to pošteno proslavio.

Foto: Instagram prntscreen

 

 

Iako mnogi nisu prepoznali Sofiju na snimku koji je objavio Lazar Granić, dečko Milice Todorović, neki su ipak shvatili da se radi o mladoj voditeljki koja vodi dnevnu emisiju na jednoj televiziji. O tome da je Lepa Brena zadovoljna potencijalnom snajkom, najbolje svedoči ogroman broj lajkova koji folk diva ostavlja Sofiji na fotografijima na društvenoj mreži Instagram. A izgleda da je i budući svekar očaran Spasojevićevom jer su se sinoć Boba i Sofija neprestano smejali na Viktorovom rođendanu.

Foto: Instagram prntscreen

 

 

Inače, Sofija je nedavno u jednom intervjuu otkrila mnogo toga o sebi, pa i da je bila vrhunska plivačica, ali i da se borila s bulimijom:

- Plivala sam za reperezentaciju Srbije. Bila sam višestruki državni prvak, rekorder i živela sam za sport i izgledala, kako moji roditelji kažu u šali, kao mašina. Usled određenih povreda morala sam da prestanem ozbiljno da se bavim sportom. Kako sam u tom periodu imala teško razdoblje kada je moja porodica u pitanju, što je jako loše uticalo na mene i vremenom trening je postao nešto u čemu ne uživam, nešto što radim na silu, bez volje i želje… to se hvala Bogu promenilo - progovorila je Sofija o svojoj plivačkoj karijeri nakon koje je počela da se bavi modelingom, a tada je sve pošlo po zlu:

Foto: Instagram prntscreen

 

 

- Svi su mi govorili da sam prelepa i da bih napravila čuda samo kada bih skinula 10, 15 kilograma… verovali ili ne. Kada bih odlazila na slikanja dobijala sam komentare kako mi je sve malo, kako sve puca, kako moram da prekrijem ruke, kukove… što me je dovelo do telesne dismorfije i poremećaja u ishrani - prisetila se Sofija za Žena.rs i opisala kako je izgledalo njeno stanje:

- To je klasično prejedanje, čovek jede svoje emocije i ne jede jer je gladan. Uglavnom se jede jako loša hrana za koju znamo da je loša i jedemo je je da se "kaznimo" jer nismo dovoljno dobri. Sebe sam dovela do toga kako? Prevelikom restrikcijom… gde po nedelju dana ne bih ništa jela… Branila sam sebi sve, merila svaku kaloriju, svaki gram. To nemojte nikada da radite, jer znate li šta se tada dešava? Čim smo dali umu signal da je nešto zabranjeno on ima još veću želju za tim - ispričala je voditeljka koja je tonula sve dublje:

Foto: Instagram prntscreen

 

 

- I onda dođe dan gde jedete sve što vam dođe pod ruku. Posle takvog dana sednem u sobu plačem, grize me savest jer sad sam sve pokvarila, a već od sutra ponovo dijeta (kazna). Kada se probudite ujutru jede vam se burek ali kako kad je zabranjen danas? Pojedete kašu… ali se vama se i dalje jede burek. Dođe podne vi odete po burek, pojedete burek (što je sasvim okej) ali ne, vi ste sada sve upropastili, sad hajde da pojedem i sladoled i čokoladu i keks. Sve sam već upropastila, pa ću od sutra ponovo na dijetu - kazala je Spasojevićeva koja je uspela da se izbori s problemom i danas uživa u ljubavi s Viktorom Živojinovićem, putovanjima i voditeljskom poslu. 

Inače, Viktor se pre više od godinu dana iselio iz porodične vile i uselio u svoj stan na Novom Beogradu koji je dobio od roditelja, a u kom definitivno uživa sa Sofijom. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!
Društvo

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom u drugom delu dana a najviša dnevna temperatura biće od 20 do 25 stepeni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

01.05.2024

12:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15